Flutur i-o taie lui Cușnir: “Îmi rezerv dreptul de a vă da răspuns la  ședința de la finalul lunii ianuarie” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Flutur i-o taie lui Cușnir: “Îmi rezerv dreptul de a vă da răspuns la  ședința de la finalul lunii ianuarie”

De    •   Publicat acum 6 luni, 8 ianuarie 2019   •   1 comentariu

*Cușnir își ceruse șefului județului raporturi detaliate referitoare la investițiile care se derulează în județul Suceava

 

 

Consilierii județeni PSD și PNL Suceava s-au reunit, azi, în ședință extraordinară și au votat în unanimitate devizele actualizate pentru asfaltarea unor porțiuni din drumurile Urecheni – Timișești – Boroaia, Mălini – Slatina – Găinești, Panaci – Glodu și Vulturești – Hârtop, precum și alocarea a 12.000 lei societății civile de avocați Stoica & Asociații pentru continuarea demersurilor în justiție, în legătură cu depozitul de deșeuri Pojorâta.

La finalul ședinței, deoarece au trecut sărbătorile liniștite și momentele festive de final de an, Dan Cușnir ( PSD ) i-a adresat președintelui Gheorghe Flutur ( PNL ) o mulțime de întrebări care vizau stadiile investițiilor la depozitele de gunoi Moara și Pojorâta, alveole de calmare a traficului pe drumurile județene, proiecte PNDL drumuri județene, licențe pentru cursele de persoane, centrul de radioterapie a Spitalului Județean și noul terminal de pasageri de la aeroport.

După ce a ascultat răbdător, dar vizibil nemulțumit, Flutur a răspuns scurt că “în actualul mandat am încercat să asigur cadrul de dezbatere foarte democratic. 

Astăzi nu am avut  diverse, dar, ca de fiecare dată, am ascultat și alte puncte de vedere.  

Sigur, putem să venim să facem dezbatere, îmi rezerv dreptul de a vă da răspuns la  diverse în ședința de la finalul lunii ianuarie”  și a declarat ședința închisă.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 luni, 8 ianuarie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 8, 2019 @ 1:44 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. arhivistul spune:

  Arhanghelul Cușnir: “Totul pentru Suceava, totul pentru Țară!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string V1r77s to the field below: