Lupii moraliști Flutur și Stan la început de an electoral: “Trebuie să dăm haina politică jos” /  “Masca ipocrită a îndemnului la colaborare” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Lupii moraliști Flutur și Stan la început de an electoral: “Trebuie să dăm haina politică jos” /  “Masca ipocrită a îndemnului la colaborare”

De    •   Publicat acum 1 an, 4 ianuarie 2019   •   Fara comentarii

FLUTUR: Când e vorba de Suceava cred că trebuie să dăm haina politică jos și să punem umărul fiecare pentru a găsi soluții de finanțare a zonei, o zonă din rămasă în urmă în acești aproape 30 de ani de tranziție.

 

 

Șefii PNL și PSD Suceava Gheorghe Flutur și Ioan Stan au început încălzirea pentru campaniile electorale din acest an cu o serie de declarații menite a atrage atenția.

Ieri, Flutur a spus că  noi, în special clasa politică, ar trebui să fim mai uniți, înțelepți și să fim mai patrioți pentru județul nostru, să găsim soluții să aducem mai multe fonduri pentru județul nostru.

Când e vorba de Suceava cred că trebuie să dăm haina politică jos și să punem umărul fiecare pentru a găsi soluții de finanțare a zonei, o zonă din rămasă în urmă în acești aproape 30 de ani de tranziție.

Aș vrea să-mi pun la dispoziție toată energia mea în acest an pentru a realiza mari proiecte și a finaliza unele proiecte în județul Suceava.

Replica lui Stan nu s-a lăsat așteptată, el precizând azi, printre altele, că îi rugăm pe suceveni să nu se lase amăgiți de demagogia parlamentarilor liberali, exprimată îndeosebi prin retorica liderului lor, Gheorghe Flutur.

Îl vedem pe acesta că, sub masca ipocrită a îndemnului la colaborare, și-a început deja lupta politică și prin vechi tehnici de comunicare, își exprimă imperativ dorința ca Guvernul PSD să intensifice finanțarea proiectelor de dezvoltare a județului”.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 4 ianuarie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 4, 2019 @ 7:39 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 4h0B6J to the field below: