Femeie accidentată mortal pe bulevardul 2 Grăniceri din Fălticeni, la câțiva metri de trecerea de pietoni - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Femeie accidentată mortal pe bulevardul 2 Grăniceri din Fălticeni, la câțiva metri de trecerea de pietoni

De    •   Publicat acum 1 an, 23 decembrie 2018   •   Fara comentarii

UPDATE: Detalii mai multe AICI.

Prima ipoteză de lucru a polițiștilor fălticeneni în cazul femeii accidentate mortal pe bulevardul 2 Grăniceri din municipiul Fălticeni a fost infirmată de cercetările ulterioare. Astfel, imediat după producerea accidentului, pe baza informațiilor primite de la conducătorul auto și de la trecători, se contura ipoteza că femeia ar fi sărit în fața mașinii din spatele unei dube parcate pe sensul de mers spre ieșirea din oraș. Ulterior s-a constat că vinovat pentru producerea accidentului este șoferul care ar fi lovit victima pe trecerea de pietoni aflată la doar câțiva metri de locul unde indicase că i-a sărit victima în fața mașinii.

 

 

Astăzi dimineață, în jurul orei 08.00, pe bulevardul 2 Grăniceri din municipiul Fălticeni a avut loc un accident rutier grav, rezultat cu decesul unei persoane de sex feminin care a traversat strada prin loc nepermis, la doar câțiva metri de trecerea de pietoni.

Potrivit martorilor, femeia a încercat să treacă pe partea cealaltă de drum fără a se asigura, prin spatele unei dube care era parcată pe partea dreaptă a sensului de mers spre ieșirea din oraș, când a fost surprinsă și accidentată mortal de șoferul unui autoturism marca AUDI.

Victima s-a izbit de laterala dreapta a mașinii, în zona farului și a oglinzii laterale, și a fost proiectată pe asfalt la aproximativ 10 metri de locul impactului.

La fața locului a ajuns și o ambulanță SAJ care nu a putut decât să constate decesul victimei.

Sensul de mers pe care s-a petrecut accidentul a fost închis de polițiști, traficul fiind direcționat pe cel de intrare în municipiu.

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 23 decembrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 23, 2018 @ 5:26 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string E19Y1e to the field below: