Minorul care a lovit cu briceagul un bărbat într-un bar din Suceava, cercetat în stare de libertate - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Minorul care a lovit cu briceagul un bărbat într-un bar din Suceava, cercetat în stare de libertate

De    •   Publicat acum 1 an, 21 decembrie 2018   •   Fara comentarii

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a unui inculpat minor, cercetat în stare de libertate pentrutentativă la omor și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

La data de 2 noiembrie, în jurul orei 19:00, el s-a întâlnit cu doi prieteni, consumând împreună cu aceștia o cantitate de băuturi alcoolice.

Ulterior, cei 3 au hotărât să se deplaseze în municipiul Suceava pentru a mânca la un restaurant.

Înainte de a părăsi comuna, minorul s-a deplasat la domiciliu şi a luat un cuţit briceag.

Cele 3 persoane au ajuns la localul din Suceava la ora 22:00 – 22:30, s-au aşezat la o masă şi au comandat o sticlă de votcă cu capacitatea de 1 litru, din care au început să consume.

La ora 23:08 în acelaşi local au intrat persoana vătămată împreună cu alți 2 prieteni.

Aceste 3 persoane s-au aşezat la o masă situată în apropierea inculpatului şi prietenilor săi şi au comandat mâncare.

Unul din prietenii cu care inculpatul era la masă era rudă cu unul dintre prietenii persoanei vătămate aflate la altă masă.

Între aceștia a avut loc o discuție în contradictoriu, dar atât prietenul persoanei vătămate cât și persoana vătămată i-au solicitat prietenului inculpatului să îi lase în pace.

La un moment dat, persoana vătămată şi prietenii săi au hotărât să părăsească localul – în momentul în care s-au ridicat de la masă şi s-au îndreptat către bar pentru a achita nota de plată, inculpatul și prietenul său s-au ridicat la rândul lor de pe scaune şi s-au deplasat spre ieşire, părăsind localul înaintea celor trei.

Cele 3 persoane au părăsit restaurantul, însă în momentul când au ajuns în exterior de ei s-a apropiat inculpatul împreună cu prietenul său.

Aflat deja într-o stare avansată de ebrietate, inculpatul s-a apropiat din spate de persoana vătămată şi, cu cuţitul tip briceag pe care îl avea asupra sa, i-a aplicat acesteia 3 lovituri în zona dorsală.

Simţind înţepăturile produse prin actele de violenţă ale inculpatului, persoana vătămată s-a îndepărtat în fugă de aceasta – la rândul său inculpatul a fugit după persoana vătămată, a ajuns după o scurtă distanţă în spatele său şi a încercat să-i aplice o nouă lovitură cu acelaşi cuţit.

Persoana vătămată s-a întors cu faţa către acesta şi a observat gestul violent, a ridicat mâna pentru a se apăra, astfel că o nouă lovitură ce urma să-i fie aplicată într-o zonă superioară a corpului a fost recepţionată de victimă la mâna stângă.

Persoana vătămată şi-a continuat fuga către staţia de autobuz din apropiere, loc unde se aflau mai multe persoane, a fost urmărită de către inculpat, însă acesta nu a mai reuşit să-i aplice alte lovituri.

A rezultat din cercetări că un martor a fugit pe partea opusă a străzii şi din locul respectiv a apelat Dispeceratul 112, ulterior persoana vătămată fiind transportată la spital.

Conform concluziilor medicului legist care a examinat victima, aceasta a prezentat 3 plăgi tăiate-înţepate toracice nepenetrante şi o plagă tăiată la nivelul degetului V de la mâna stângă.

Leziunile au necesitat în vederea vindecării un număr de 11 – 12 zile de îngrijiri medicale.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Tribunalului Suceava.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 21 decembrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 21, 2018 @ 11:16 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string PZI9Js to the field below: