Politicianul Băișanu a înființat o facultate pentru filozoful Sandu  - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Editorial  >  Articolul curent

Politicianul Băișanu a înființat o facultate pentru filozoful Sandu 

De    •   Publicat acum 10 luni, 19 decembrie 2018   •   Fara comentarii

BUNĂ ZIUA, SUCEAVA!

 

 

Traseistul Ștefan Alexandru Băișanu, un politician care a vizat carnetul la mai multe partide pentru a-și asigura continuitatea la ciolan, și-a scos porumbeii într-o emisiune TV la care a participat ieri seară. Prezent în platoul DIGI 24 pentru a discuta despre amnistie și grațiere și despre măsurile anunțate de ministrul de Finanțe, Băișanu și-a dat cu părerea despre tot și despre toate, firește pe lângă subiect și total aiurea așa cum îi șade bine unui ostaș neinstruit, trimis pe frontul propagandei cu un bagaj de cunoștințe pe sponci.

După ce a atacat ROBOR-ul așa cum Irina Loghin trimitea RASDAQ la pușcărie (SIC!), traseistul de Suceava a dat măsura inteligenței sale în emisiune când a spus, în treacăt, parcă pentru a se scuza, că el este profesor la Facultatea de Filosofie. Cum știam că la Universitatea “Ștefan cel Mare” din Suceava, unde mai vine din când în când Băișanu, nu există această facultate, am căutat pe site-ul Camerei Deputaților. În cv-ul deputatului astăzi la ALDE,  la rubrica Numele si adresa angajatorului apare Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava, Facultatea de Istorie-Geografie.secţia Istorie-Filozofie. Deci nici vorbă despre Facultatea de Filosofie.

Politicianul Ștefan Alexandru Băișanu, Sandu pentru cunoscuți, nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a înființa o facultate în cadrul Universității “Ștefan cel Mare” din Suceava. I-a fost suficientă o emisiune de 30 de minute, timp în care s-a făcut de râs și a “clădit” ceva ce seamănă cu toate realizările sale de când tot sare de pe un partid pe altul, de pe o funcție pe alta, și de la un moment penibil la altul. Politicianul Băișanu i-a făcut cadou profesorului Sandu o facultate nou-nouță, cu o durată de viață de jumătate de oră!

Ei, și dacă tot a înființat-o ‘mnealui, cred că cel mai potrivit nume ar fi Facultatea de Filosofie, traseism și gargară politică “Ștefan Alexandru Băișanu”.

 

 

 

SERGIU JIPA

sergiu@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 10 luni, 19 decembrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 19, 2018 @ 12:09 am
 • Sub: Editorial, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string ZReQtj to the field below: