Nechifor ia peste picior incubatorul de afaceri al lui Mârza & Flutur: “Centrul de leguminoase și rădăcinoase de la aeroport e mai mult SF” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Nechifor ia peste picior incubatorul de afaceri al lui Mârza & Flutur: “Centrul de leguminoase și rădăcinoase de la aeroport e mai mult SF”

De    •   Publicat acum 6 luni, 14 decembrie 2018   •   1 comentariu

Deputatul Pro România Cătălin Nechifor ( fost 16 ani în funcții de conducere PSD ) a făcut, azi, un spirit de glumă în legătură cu o serie de proiecte aparținând parteneriatului Suceava – Botoșani, ca și contrapondere la mult – discutata Alianța Vestului.

După ce a remarcat că  “alianța Suceava – Botoșani funcționează, după cum spune primarul Ion Lungu, de 13 ani, are multe proiecte pe hârtie, dar nimic concret.  Dacă domnia sa se consideră a fi pionier, atunci eu poate am fost șoimul patriei, când în perioada 2012 – 2016, ca președinte CJ, fără să am semnată o alianță formală cu diverși primari, am făcut lucruri concrete”,  Nechifor a exemplificat cu Drumul Național Suceava – Botoșani, aeroportul Salcea, finalizarea procedurilor la drumul dintre județele Suceava – Iași, Transrarăul.

“Am văzut centrul de leguminoase și rădăcinoase de la aeroport sau cum se cheamă proiectul dlui. Flutur… La actualul Centru Economic vor să facă  un centru de legume și rădăcinoase cu Botoșani, n-am văzut nimic construit acolo decât câteva întâlniri, câteva conferințe de presă…  E mai mult SF tehnologia asta, înțeleg”  a spus, hâtru, Nechifor.

Centrul Economic Bucovina din apropierea aeroportului a fost inaugurat pe timpul fostului coleg de partid al lui Nechifor, Gavril Mârza ( care l-a numit  “incubator de afaceri” ),  Consiliul Județean investind 5 milioane euro în complexul care nu are încă o utilitate, deși Flutur și Nechifor s-au zbătut în acest sens.

Acolo urmează să fie construit un terminal nou pentru aeroport, investiția cifrându-se la 17 milioane lei.

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 luni, 14 decembrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 14, 2018 @ 6:53 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. arhivistul spune:

  Cică una dintre primele măsuri ale actualei conduceri a administrației județene a fost înlocuirea mochetei de la intrarea în biroul președintelui. De ce? Pentru că mocheta era foarte roasă chiar în fața ușii biroului. De ce? Pentru că cine dorea să intre la președintele Nechifor bătea la ușă, nu primea răspuns, încerca ușa și ușa era încuiată, și atunci făcea stînga împrejur. Și uite așa s-a ros mocheta, de la sute, poate mii de stînga împrejur în fața ușii președintelui Nechifor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string IDYeRH to the field below: