Spectacol caritabil pentru copii aflați în dificultate - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Spectacol caritabil pentru copii aflați în dificultate

De    •   Publicat acum 12 luni, 30 noiembrie 2018   •   Fara comentarii

*„ŞANSA DE A DĂRUI” este un spectacol caritabil organizat în municipiul Fălticeni, la Centrul Cultural ”G. V. Birlic” (Casa de Cultură), în data de 2 decembrie, la ora 16, de  Grădiniţa Specială Fălticeni împreună cu Asociaţia „Euroşansa For Life” din aceeași localitate, parteneri în Proiectul Educaţional Umanitar cu același nume

Evenimentul se desfășoară cu sprijinul Primăriei Municipiului Fălticeni și marchează Centenarul Marii Uniri, Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități și apropierea sărbătorilor de iarnă.

De ce caritabil?  Deoarece fondurile colectate în cadrul acestui spectacol, vor fi direcționate către copiii cu TSA (tulburări din spectrul autist) din Grădinița Specială și alte unități școlare/centre din municipiul Fălticeni pentru a se achiziționa materiale și jocuri educaționale atât de necesare în activitatea educațională și terapeutică.

Programul artistic va fi susţinut de:  Sabin Afilipoaei, Grupul ”Moldava”-prof. Lenuța Rusu de la Clubul Copiilor Fălticeni, prof. Liviu Chelariu şi Grigore Gafincu, Grupul ”Muguri de cântec”- prof. Ana Loredana Bubuţanu,  prof.  Maria Luncănița -Şcoala Nr.2 „I.Irimescu” Fălticeni, prof. Ionela Maftei, Ștefan Tanasă și Moroșanu Mirela- Colegiului ”V. Lovinescu” Fălticeni, prof. Scutaru Violeta, Răileanu Monica, Amarie Mariana și Trofin Elena- Grădinița Specială Fălticeni, Prof. Caterina Moldovan Feraru-  Trupele ”Mini Band”, ”Don/t touch”, ”Let/s do it” și elevii coordonați de cadrele didactice menționate.

În cadrul spectacolului va fi organizată și o expoziție cu obiecte specifice sărbătorilor de iarnă, create de cadrele didactice împreună cu copiii sau lucrări personale donate în scop caritabil. Fundația Sense Internațional România, organizație care desfășoară din anul 2001 activități în beneficiul copiilor cu surdocecitate, partener al Grădiniței Speciale Fălticeni sprijină financiar o parte din această expoziție, pentru a face cunoscută prezența copiilor cu deficiențe senzoriale multiple/surdocecitate în rândurile copiilor care frecventează cursurile Grădiniței Speciale.

 

Echipa implicată în acest proiect vă aşteaptă cu mare drag duminică la spectacol. Costul unui bilet de intrare este 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru elevi/studenți.

 

 

 

Coordonator prof. MIHAELA SANDU 

    Print       Email
 • Publicat: acum 12 luni, 30 noiembrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 30, 2018 @ 12:32 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string yNXJVL to the field below: