Mici și hamsii la chermezele din centrul Sucevei.  Lungu: “Să dispară urgent grătarul de acolo, face fum” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Mici și hamsii la chermezele din centrul Sucevei.  Lungu: “Să dispară urgent grătarul de acolo, face fum”

De    •   Publicat acum 10 luni, 29 noiembrie 2018   •   Fara comentarii

 

Organizarea revelionului în aer liber în parcarea Iulius Mall și parteneriatul cu Primăria Suceava a aprins spiritele în ședința de azi a Consiliului Local Suceava.

Potrivit proiectului inițiat de primarul PNL Ion Lungu, municipalitatea contribuia cu 170.000 lei, iar Iulius Mall cu 50.000 lei.

De aici discuția a divagat spre esplanada centrală a orașului, unde ieri s-au desfășurat concerte de Ziua Bucovinei organizate de șefii liberali ai Primăriei și Consiliului Județean.

Ovidiu Milici ( ALDE ) a atras atenția că  “sunt mulți comercianți în piața centrală, însă s-a făcut un compromis, am văzut un grătar cu mici care scoate fum, prăjește hamsii. 

Acest lucru nu este tocmai binevenit și, dacă mai mulți comercianți s-ar lua după el, zona centrală ar avea serios de suferit ”,  răspunsul lui Lungu fiind  “vă dau sută la sută dreptate, cu mare surprindere am simțit mirosul afară. 

Rog pe dl. viceprimar Harșovschi să dispară ăla de acolo ! 

Domnu’ viceprimar, dacă vrea să facă mici, sunt plite electrice foarte moderne, nu mai iese miros, nu mai iese fum.  

Să dispară urgent ăla de acolo, cu fum și hamsii, nu-i târg de Crăciun cu fum și hamsii !”

A urmat la cuvânt Lucian Harșovschi ( PNL ) :  “De acord, și eu am simțit același lucru, este un comerciant nou, care a primit anul acesta căsuță. 

Am fost personal la fața locului și și-a aruncat și hamsiile care le mai avea acolo.

Sper să nu se mai întâmple !  

Vă asigur că nu se mai întâmplă !”

Vasile Mocanu ( PSD ) a propus un amendament referitor la organizarea în centrul orașului a unui carnaval al tinerilor pe 1 ianuarie 2019,  “cu un DJ care mixează melodii”,  adică imediat după revelionul din parcarea Iulius Mall.

După alte discuții pro și contra referitoare, în special, la distrugerile care ar putea apărea și la lipsa bugetului, Mocanu și-a retras, supărat, amendamentul.

Consilierii locali au votat apoi asocierea dintre Primărie și Iulius Mall referitoare la revelionul în aer liber.

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 10 luni, 29 noiembrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 29, 2018 @ 11:16 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string ciI1lo to the field below: