Lungu și Băișanu au bătut palma pe sub masă în timp ce pesediștii au protestat de pomană: Consiliul Local Suceava sponsorizează cu 100.000 lei un club ecvestru din Rădăuți sprijinit de șeful ALDE  - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Lungu și Băișanu au bătut palma pe sub masă în timp ce pesediștii au protestat de pomană: Consiliul Local Suceava sponsorizează cu 100.000 lei un club ecvestru din Rădăuți sprijinit de șeful ALDE 

De    •   Publicat acum 10 luni, 29 noiembrie 2018   •   Fara comentarii

Azi, consilierii locali suceveni au luat o decizie care ar putea fi prima dintr-o listă ce va stârni, cu siguranță, multe discuții în mediul public și, probabil, cercetări ale instituțiilor abilitate.

Este vorba despre finanțarea unui proiect declarat eligibil de comisia Primăriei, referitoare la alocarea a 100.000 lei clubului ecvestru Rădăuți – filiala Suceava pentru organizarea programului  Promovarea sportului de performanță.

Este cunoscut că acest club este apropiat de deputatul ALDE Alexandru Băișanu, fiica acestuia, Ioana, obținând locul 6 la campionatul național–juniori și locul 8 la cadeți-copii.

În ședința de azi, primarul PNL Ion Lungu a menționat că “dumnealor solicită o sumă de bani de la Primărie, făcând abstracție că această fată se cheamă Băișanu, totuși este campioană națională, a câștigat Cupa României, deci nu dăm niște bani în fântână, dăm bani pentru sport de performanță.

Noi am avut discuții și am impus clubului să-și facă bază în Suceava, astăzi și-au făcut un punct de lucru, în măsura în care mai doresc să le acordăm finanțări, să vină cu un sediu definitiv”.

Ironic, Andrei Păduraru (PSD) a făcut o paralelă cu un alt sportiv tânăr cu părinte parlamentar, Alex Longher, care activează la clubul de fotbal Dinamo București: “Dacă Dinamo își deschide punct de lucru la Suceava îi dăm 100.000 lei ?”, Lungu răspunzând  “dacă Dinamo își mută mâine echipa la Suceava și joacă pe stadionul Areni îi dăm 100.000 lei”.

Proiectul a trecut cu voturile PNL, ALDE și PMP.

PSD s-a abținut.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 10 luni, 29 noiembrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 29, 2018 @ 10:08 pm
 • Sub: Reportaje, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Ztmw2p to the field below: