Lungu își arată mușchii demonstrativ cu firma care a întârziat lucrările în cartierul Europa: “Așa rușine nu am tras de când sunt primar, reziliem contractul” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Lungu își arată mușchii demonstrativ cu firma care a întârziat lucrările în cartierul Europa: “Așa rușine nu am tras de când sunt primar, reziliem contractul”

De    •   Publicat acum 1 an, 27 noiembrie 2018   •   Fara comentarii

Azi, la ultimul comandament de investiții din acest an, primarul PNL al municipiului Suceava Ion Lungu a făcut un pic de spectacol în fața presei pe tema întârzierilor la lucrările de alimentare cu energie electrică în cartierul Europa, din apropierea bazei de agrement Tătărași.

În lipsa șefului de șantier al Electroconstrucția Elco Iași, Lungu l-a sunat la telefon pe directorul firmei, spunându-i pe un ton ridicat că va rezilia contractul dacă până la sfârșitul anului cartierul nu va fi branșat.

“Așa rușine nu am tras de când sunt primar, păi de jumate de an nu ați reușit să puneți două firide acolo și doi stâlpi…

Eu v-am văzut firmă serioasă, hai să putem alimenta, chiar v-am crezut om serios, e ceva ce nu poate fi descris în cuvinte.

Dacă nu se întâmplă în această lună, reziliem contractul, nu mai avem ce să facem, ne judecăm 10 ani”  a perorat Lungu.

După ce și-a făcut numărul la telefon, primarul Sucevei a mai îndulcit nota critică, la finalul ședinței declarând presei că  “sper să fie așa, cum a spus dl. director, până la finalul anului.

Chiar sunt hotărât să mergem în instanță, dar nu este simplu, o să ne judecăm, Doamne ferește facem licitație și vine unul tot ca el.

Deci este un risc aici, de aceea totuși în această strategie cu vorba bună, pe cale amiabilă s-o scoatem la capăt, că nu prea avem soluții”.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 27 noiembrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 27, 2018 @ 11:11 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string iE8OSg to the field below: