Incendiu cu scandal la Baia. Proprietarul și sătenii i-au acuzat pe pompieri că au venit târziu și au rămas fără apă - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Incendiu cu scandal la Baia. Proprietarul și sătenii i-au acuzat pe pompieri că au venit târziu și au rămas fără apă

De    •   Publicat acum 2 ani, 25 noiembrie 2018   •   Fara comentarii

A fost scandal aseară la intervenția pompierilor veniți să stingă flăcările la o gospodărie din comuna Baia. Proprietarul și sătenii s-au certat cu pompierii chiar în timpul intervenției, deoarece echipajele ar fi ajuns cu întârziere și au rămas fără apă destul de repede, iar flăcările au avans din această cauză. Pe rețelele de socializare a circulat o filmare publicată de un sătean în care se putea vedea și auzi cum oamenii își varsă năduful pe pompieri, dar între timp acesta a șters postarea.

 

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu Serviciile Private și Voluntare pentru  Situații de Urgență din localitățile Cornu Luncii și Baia, au intervenit cu șapte autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Baia.

La sosirea echipajelor, ardea acoperișul casei de locuit și al anexelor, cu pericol de propagare la întreaga locuință.

Incendiul a fost anunțat la ora 19.11 și s-a reușit lichidarea lui după patru ore, la 23:05.

Potrivit bilanțului întocmit de pompieri, a ars acoperișul casei și al anexelor pe aproximativ 200 mp., bunuri din gospodărie (aparate electrocasnice, piese auto, scule, obiecte de mobilier), centrala termică și aproximativ o tonă de lemn de foc.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric generat de un cablu electric deteriorat.

 

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 25 noiembrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 25, 2018 @ 2:38 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string ubhAsz to the field below: