Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni, un deceniu de activitate.  Col. Postelnicu: ” Mai avem multe de făcut din punct de vedere al dotării și al resursei umane” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni, un deceniu de activitate.  Col. Postelnicu: ” Mai avem multe de făcut din punct de vedere al dotării și al resursei umane”

De    •   Publicat acum 2 ani, 22 noiembrie 2018   •   Fara comentarii

*prefectul Adomnicăi a ținut să remarce că ”mă bazez pe această generație care pleacă din școala dvs. pentru a reuși să reabiliteze ce s-a întâmplat în această vară, un stigmat nedrept pus asupra acestei arme”

 

 

Centrul Cultural Gr. V. Birlic Fălticeni a găzduit, azi, manifestările prilejuite de împlinirea a 10 ani de la înființarea Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi Petru Rareș.

 

 

După un moment de reculegere în memoria jandarmeriței Irina Airinei, ucisă în urmă cu 9 zile de un șofer pe o trecere de pietoni din Suceava, comandantul unității, col. Ionel Postelnicu, a menționat că  ”școala este în proces de modernizare, urmează prin două proiecte ale Jandarmeriei Române prin Banca Mondială să modernizăm două pavilioane, cel de școală cu etaj și  pavilionul comandament, în viitorii 2 – 3 ani sperăm să tăiem panglica.

Mai avem multe de făcut, atât din punct de vedere al dotării, cât și al resursei umane.

Fălticeniul va rămâne o pepinieră nu numai de oameni de cultură, ci și de militari”.

Prefectul Mirela Adomnicăi a spus, în cuvântul său că ”sunteți mai mult decât camarazi, sunteți o familie.

Astăzi marcăm 10 ani de școală militară la Fălticeni, o cifră rotundă în an centenar.

Este cea mai tânără școală din Ministerul Afacerilor Interne.

Misiunea dvs. a devenit și mai grea, vi s-a înjumătățit perioada de școlarizare, mă bazez pe această generație care pleacă din școala dvs. pentru a reuși să reabiliteze ce s-a întâmplat în această vară, un stigmat nedrept pus asupra acestei arme, iar Jandarmeria să se bucure în continuare de încredere din partea cetățenilor”,  în timp ce primarul Cătălin Coman a precizat că  ”sunt și momente triste, toate fac parte din viață, dar sunt convins că activitatea tuturor va merge mai departe mult mai bine decât am făcut-o până acum.

Colaborarea dintre Primărie și Școala Militară poate fi considerată oricând un model și un exemplu, vă admir sincer pentru entuzism, pentru energie, pentru munca neobosită pe care o realizați”.

DAN PASCARU 

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 22 noiembrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 22, 2018 @ 10:06 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string GAKDPr to the field below: