USR Suceava critică reparațiile “heirupiste” la Palatul Administrativ Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

USR Suceava critică reparațiile “heirupiste” la Palatul Administrativ Suceava

De    •   Publicat acum 9 luni, 15 noiembrie 2018   •   1 comentariu

 

Președintele USR Suceava Teodora Munteanu a emis, azi, un comunicat în care critică amenajarea exterioară a Palatului Administrativ Suceava, chiar înaintea Zilei Bucovinei și a Zilei Naționale.

“Fațadele Palatului Administrativ sunt spălate cu apă sub presiune, fiind supuse inevitabil riscului de apariție a fisurilor și a desprinderii stratului de tencuială de zidăria clădirii, contrar oricăror norme de conservare a patrimoniului.

USR Suceava lansează pe această cale un apel către autoritățile competente, pentru stoparea imediată a acestor lucrări, care vor putea fi reluate numai în condiții meteorologice favorabile.

Heirupismele cultivate exagerat, chiar și cu bune intenții pe final de an centenar, riscă să producă daune ireparabile”, spune ea.

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 9 luni, 15 noiembrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 15, 2018 @ 9:10 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. eugen spune:

  Suntem prea rai Teodora,oare tu inainte de Craciun sau de Pasti sau daca stii ca vei avea si alti musafiri, nu dai cu var in casa?Daca ai intrat in oala politicului si vrei sa faci cariera,fa ceva util,nu barfa matusii Ileana care a stat toata viata la colturi,a barfit si pana la urma a murit tot fara nimic.Treaba,initiativa,ceva pentru locuitorii acestui judet,ca daca participam la un concurs de barfe cred ca luam un loc frumos.La ceas de sarbatoare intr-o fosta capitala a Moldovei totul trebuie sa straluceasca macar o luna,dar sa aratam ca stim sa ne primim oaspetii.Participa la actiuni de acest gen si vei lua voturi.De la barfa si critici fara a pune osul la treaba vei ramane de poveste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string R6soPf to the field below: