FOTO / Țigări ucrainene ascunse în podeaua și în bancheta a două microbuze - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

FOTO / Țigări ucrainene ascunse în podeaua și în bancheta a două microbuze

De    •   Publicat acum 1 an, 15 noiembrie 2018   •   Fara comentarii

Miercuri la amiază, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul ucrainean O. D., 24 ani, conducând un microbuz Volkswagen, înmatriculat în Polonia.

Existând suspiciuni că transportă țigări, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

A fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spațiu special amenajat în podeaua microbuzului, cantitatea de 850 pachete de ţigări, de provenienţă ucraineană.

Tot ieri s-a prezentat în același punct de trecere a frontierei, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român P. S., 35 ani, în calitate de pasager într-un microbuz Mercedes Benz, înmatriculat în Ucraina.

Acționând în baza analizei de risc, echipa comună de control, formată din  poliţişti de frontieră și lucrători vamali, a efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

A fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bancheta din spate  a microbuzului, cantitatea de 190 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

În ambele cazuri, ţigările în valoare totală de 1.560 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar  cele  două persoane  au fost sancţionate contravenţional cu amendă de 5.000 lei fiecare.

Microbuzul Volkswagen a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea un spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor.

Față de cetățeanul ucrainean s-a luat măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 5 ani.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

Foto : Poliția de Frontieră

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 15 noiembrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 15, 2018 @ 9:03 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string a787A7 to the field below: