Jandarmerița ucisă pe trecerea de pietoni lucra la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi din Fălticeni. Colegii ei au transmis un mesaj emoționant la aflarea veștii  - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Jandarmerița ucisă pe trecerea de pietoni lucra la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi din Fălticeni. Colegii ei au transmis un mesaj emoționant la aflarea veștii 

De    •   Publicat acum 1 an, 14 noiembrie 2018   •   1 comentariu

*șoferul vinovat de producerea accidentului de azi soldat cu decesul Irinei-Cristina Airinei a fost reținut de polițiștii Biroului Rutier – Poliția Municipiului Suceava pentru 24 de ore pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă

 

Femeia ucisă pe trecerea de pietoni din centrul municipiului Suceava, lângă Palatul de Justiție, era cadru militar al Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș”din Fălticeni. Maiorul Irina-Cristina Airinei a fost purtător de cuvânt al jandarmilor fălticeneni, iar în prezent era în concediu de creștere copil. În vârstă de 40 ani, ea se deplasa pe trecerea de pietoni împreună cu fetița ei de 1 an și jumătate care se afla în cărucior. Un șofer care se deplasa cu viteză la volanul unui autoturism marca Audi le-a spulberat pe zebră. Corpul Irinei Airinei a fost aruncat la aproximativ 40 de metri de locul impactului pe trotuar și căruțul în imediata apropiere. Femeia a decedat la scurt timp de la producerea accidentului, iar fetița care a fost proiectată pe trotuar a suferit răni grave și este în comă.

La scurt timp de la primirea veștii, colegii de la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi din Fălticeni au postat un mesaj emoționant la aflarea veștii:

 

“Colectivul Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni se află în stare de șoc. Vestea tulburătoare a decesului colegei noastre, ofițer Airinei Irina-Cristina a venit astăzi în jurul orei 14.00, în urma unui grav accident rutier.
În vârstă de 40 de ani, maior Airinei Irina-Cristina a fost purtător de cuvânt și ofițer specialist în cadrul școlii din anul 2009.
Era o fire mereu veselă, optimistă, ambițioasă și plină de energie. 
Fetița ei, de 1 an și jumătate este grav rănită, însă cu șanse de supraviețuire.
Ofițerul se afla în concediu de creștere a copilului, iar la ultima vizită pe care a făcut-o în școală cu ocazia trecerii în rezervă a unui coleg, în luna septembrie, oricine putea observa că este o femeie împlinită, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Așa va rămâne în amintirea noastră, a tuturor.
Suntem alături de familia îndurerată și-i transmitem sincere condoleanțe.
Dumnezeu să o odihnească în pace!
“.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu, a anunțat în această seară că șoferul vinovat de producerea accidentului de azi soldat cu decesul Irinei-Cristina Airinei a fost reținut de polițiștii Biroului Rutier – Poliția Municipiului Suceava pentru 24 de ore pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 14 noiembrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 15, 2018 @ 6:27 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. un cetatean spune:

  Să-i fie țărâna ușoară! Prea mici sunt pedepsele in țara asta! Nu le mai este frică de nimic! Dacă auzi ca cineva a omorât un om pe trecerea de pietoni și putrezește în închisoare 20-30 de ani, atunci să vedeți cum toți circulă legal și cu ochii în șapte. Așa individul primește 2 ani și dupa 6 luni este eliberat pentru bună purtare și pt. faptul că a scris o carte de ghicitori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string JX0wpI to the field below: