FOTO / Gospodării distruse de flăcări la Capu Codrului și Ipotești - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

FOTO / Gospodării distruse de flăcări la Capu Codrului și Ipotești

De    •   Publicat acum 10 luni, 13 noiembrie 2018   •   Fara comentarii

Militarii Gărzii de Intervenție Gura Humorului, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Brăiești, au intervenit, ieri, cu 3 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în Capu Codrului  ( foto ).

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la anexele unei proprietăți, focul fiind propagat și la o construcție din gospodăria învecinată.

Primului proprietar i-au ars adăpostul de animale și depozitul de furaje, corp comun, pe aproximativ 130 mp, un tractor agricol și alte bunuri din gospodărie și s-au degradat obiecte de mobilier, acoperișul și pereții exteriori ai locuinței.

La a doua gospodărie au ars aproximativ 40 mp dintr-un perete al adăpostului de animale și 10 mp de azbociment de pe acoperișul construcției și s-au degradat 4 ferestre și o ușă de la casa de locuit.

Incendiul a izbucnit din adăpostul de animale al primului prorprietar, cel mai probabil din cauza unui foc deschis în spații închise.

Aseară, militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu 2 autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din Ipotești.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta cu flacără la o parte din locuință, existând pericolul de propagare la întreaga clădire de tip duplex.

Au ars 110 mp din acoperiș, planșee din lemn pe o suprafață de aproximativ 50 mp, pereți din lemn pe 60 mp, obiecte de mobilier, bunuri de uz casnic și altele.

S-au degradat pereții interiori, elemente de tâmplărie, învelitoarea acoperișului, instalația electrică și alte bunuri.

Incendiul a izbucnit din bucătăria locuinței, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

Foto : ISU Suceava

    Print       Email
 • Publicat: acum 10 luni, 13 noiembrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 13, 2018 @ 11:18 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string nOiFGk to the field below: