Ziua Porților Deschise, marți, la subunitățile ISU din județul Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Ziua Porților Deschise, marți, la subunitățile ISU din județul Suceava

De    •   Publicat acum 2 ani, 12 noiembrie 2018   •   Fara comentarii

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava va organiza, pe 13 noiembrie, Ziua Porților Deschise.

Între orele 9 – 15, cetățenii sunt așteptați în toate subunitățile ISU din Suceava, Fălticeni, Rădăuți, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Solca, Gura Humorului, Siret, Dolhasca, Vicovu de Sus și Poiana Stampei.

Desfășurate sub sloganul Preveniți ghinionul, având calogo pisica neagră, activitățile informativ – educative urmăresc conștientizarea cetățenilor asupra pericolelor la care se pot expune în cazul nerespectării măsurilor și regulilor de comportare specifice tipurilor de situații de urgență.

Vizitatorilor le vor fi prezentate mijloacele de primă intervenţie în cazul producerii unor situaţii de situații de urgență şi modul de folosire a acestora, precum și exerciții demonstrative de stingere, descarcerare și acordare a primului ajutor medical de urgență.

De asemenea, vor putea beneficia de informaţii privind riscurile potenţial generatoare de situaţii de urgenţă de la nivelul judeţului, regulile de comportare în aceste cazuri, modul de prevenire a incendiilor și importanţa educaţiei antiincendiu în familie, dar şi necesitatea supravegherii permanente a copiilor.

Tot cu această ocazie, la Shopping City și Iulius Mall se vor organiza puncte de informare preventivă, unde militarii și voluntarii ISU Suceava vor distribui pliante, broșuri, flyere și afișe cuprinzând măsuri de prevenire specifice diferitelor tipuri de situații de urgență.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 12 noiembrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 12, 2018 @ 1:14 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 9MEPbl to the field below: