Fălticenean lăsat fără mașină de trei tineri beți și puși pe scandal - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Fălticenean lăsat fără mașină de trei tineri beți și puși pe scandal

De    •   Publicat acum 10 luni, 12 noiembrie 2018   •   Fara comentarii

Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată pe data de 11 noiembrie a.c., la ora 3.56, despre faptul că pe raza localității a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar cei trei bărbați din autoturism par sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că în jurul orei 03.30, un bărbat de 37 de ani, din municipiul Fălticeni, a condus autoturismul pe raza municipiului Rădăuți, în vehicul fiind ca pasageri trei localnici cu vârste între  21 și 26 de ani, ocazie cu care, în urma unor discuții contradictorii, conducătorul auto a coborât de la volan, iar în locul său a urcat un tânăr de 21 de ani, care a condus vehiculul până la ieșirea din municipiul Rădăuți, bărbatul de 37 de ani fiind pasager. Ulterior, acestuia i s-a cerut să coboare din mașină, după care, cei trei tineri și-au continuat deplasarea spre comuna Frătăuții Vechi.

Victima a sesizat poliția prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că autoturismul i-a fost sustras, acesta fiind identificat la intersecția str. D.Dan  cu str.C.D. Gherea din localitate.

Bărbatul de 37 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Totodată, s-a procedat la testarea cu aparatul alcooltest a tânărului de 21 de ani, care a condus autoturismul, rezultatul fiind 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat și a tânărului de 26 de ani, rezultatul fiind 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt în scop de folosință” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 10 luni, 12 noiembrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 12, 2018 @ 8:58 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string QtUGwg to the field below: