VIDEO  /  Insucces previzibil și o surpriză plăcută: Siamatas.  CSU Suceava – Steaua București 25 - 28 - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

VIDEO  /  Insucces previzibil și o surpriză plăcută: Siamatas.  CSU Suceava – Steaua București 25 – 28

De    •   Publicat acum 11 luni, 10 noiembrie 2018   •   Fara comentarii

*Aruncări ratate 13 – 14 / minute eliminare 4 – 8

 

CSU Suceava  ( șorturi negre )  continuă parcursul deficitar în Liga Națională de handbal, în această seară fiind învinsă acasă de Steaua București cu 25 – 28 ( 10 – 15 ).

Fără Burlacu și Olariu ( accidentați ) și cu Petrea doar ultima jumătate a celei de-a doua reprize, sucevenii nu au emis prea multe pretenții în acest meci contând pentru etapa a 9 –a.

Totuși, remarcatul echipei este grecul Siamatas, care s-a achitat bine de sarcini, fiind întrebuințat de antrenorul Chiruț mai mult decât de obicei, la schimb cu Adomnicăi.

Portarii Andrei, Erhan și Duman s-au înlocuit succesiv, dar niciunul nu a prins o zi bună.

Steaua a condus de la un capăt la altul, în min. 9 Tîrzioru înscrie pentru 3 – 5, iar în min. 15 Lakovici reduce diferența la 6 – 7.

Adomnicăi, Șoldănescu și Baican încearcă să țină piept atacanților oaspeți  ( video jos ).

 

Pe fondul unor greșeli de arbitraj care îi nemulțumesc pe ambii antrenori, Siamatas perforează plasa porții bucureștene în min. 21 ( 9 – 10 ), când oaspeții aveau 2 jucători eliminați, dar sucevenii nu pot trece la cârma jocului.

Pasele greșite și aruncările pe lângă poartă îi exasperează nu numai pe spectatori, ci și pe jucători, care încep să ridice tonul între ei.

În min. 27 Adomnicăi ratează o lovitură de la 7 metri, Ionescu îl imită un minut mai târziu, iar Siamatas încasează o lovitură puternică cu mingea în cap, din fericire fără urmări grave.

 

 

În debutul celei de-a doua reprize, CSU forțează apropierea pe tabelă, dar deși Sandu și Costea reușesc duble, diferența se păstrează ( 15 – 21 în min. 40 ).

Cel mai frumos gol al meciului vine în min. 41 : Costea este angajat pe extrema stângă, trimite din săritură pe partea opusă, de unde zboară Lakovici, care îl execută scurt pe portarul bucureștean.

Tîrzioru nu reușește să găsească breșa în poarta oaspeților în două faze consecutive, după care Ionescu este bine servit pe semicerc și nu ratează  ( video jos ).

Între minutele 51 și 53 sucevenii marchează de 3 ori prin Tîrzioru ( de două ori ) și Petrea, la final este la rampă Siamatas, cu 3 goluri consecutive, unul dintre ele în video de mai jos.

 

 

Trezirea gazdelor a fost prea târzie, așa încât Steaua pleacă cu toate punctele, deși nu a făcut un meci extraordinar.

Golgeterii sucevenilor au fost Siamatas și Tîrzioru, cu câte 5 goluri.

CSU nu are nicio victorie în actuala ediție ( doar două egaluri ) și ocupă locul 13 în clasament, penultimul, fiind urmată doar de Universitatea Cluj.

În următoarea etapă, pe 14 noiembrie, CSU va juca tot acasă cu vecina de clasament și de suferință CSM Făgăraș.

 

 

RADU OSTAFIE

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 11 luni, 10 noiembrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 10, 2018 @ 9:40 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string yrFNTm to the field below: