Baulul bobocilor de poveste la Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Baulul bobocilor de poveste la Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare”

De    •   Publicat acum 1 an, 5 noiembrie 2018   •   Fara comentarii

 

Vineri, 02 noiembrie 2018, la Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc a avut loc balul bobocilor militari. Zece perechi de adolescenți, proaspăt intrați pe băncile colegiului, au susținut probe de talent, dans și actorie.  Tema balului a fost inspirată din povești, iar participanții au interpretat scenete de teatru din: Frumoasa din pădurea adormită, Alba ca zăpada, Rapunzel, Aladin, Frumoasa și Bestia, Harry Potter, Robin Hood.

La Balul Bobocilor de la colegiul câmpulungean au fost invitați artistul de stand-up comedy Gabriel Gherghe, magicianul Mirel Ichim și cântărețul Sonny Flame.

Organizatorii, ca de obicei, elevi de clasa a XII-a au încercat să îi pună în dificultate pe participanți, prin diferite probe. Bianca Varvara și Vlad Stratilă au fost câștigătorii titlului de Miss și Mister. Cei doi ștefăniști au interpretat o secvență din „Laboratorul lui Dexter” și au impresionat juriul cu prestația de la proba de talent și foto mimă.

Pentru Mister Boboc, Vlad Strătilă, evenimentul a fost o experiență de neuitat în care apreciază susținerea permanentă a organizatorilor. Bianca, deținătoarea titlului de Miss Boboc a afirmat că pentru ea, balul bobocilor, nu a fost doar o experiență ci un întreg val de sentimente și trăiri: a plâns, a râs și a pus suflet în fiecare repetiție de dinaintea spectacolului.

Tinerii organizatori din acest an au avut misiunea de a-i instrui pe cei 20 de participanți, care au demonstrat pe parcursul probelor seriozitatea cu care au tratat acest concurs. Eleva  plutonier major Marilena Zuzeac a mărturisit că: „Balul de Poveste” m-a marcat într-un mod plăcut. A fost vorba de ore întregi de repetiții și multă muncă pentru a realiza decorul de poveste. Fiecare acțiune întreprinsă a fost atent calculată și supravegheată, micile detalii pe care nu le-am omis au făcut diferența dintre un bal obișnuit și unul de poveste. Dincolo de partea organizatorică a evenimentului, atmosfera din seara balului m-a surprins plăcut.  Să văd o sală întreagă de spectatori care se amuză la fiecare scenetă a participanților și se distrează la spectacolele artiștilor invitați m-a făcut să mă emoționez. Am primit feedback-uri pozitive din partea cadrelor didactice, părinților și a invitaților și pot spune că am fost privilegiată să fac parte din „Balul de Poveste” al Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare”.

                                           

                                                                          

GEORGIANA LUPU

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 5 noiembrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 5, 2018 @ 10:57 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string PR6gU9 to the field below: