Lungu și Flutur o contrazic pe Adomnicăi în privința concurenței pe piața forței de muncă: “Creșterea salariilor în domeniul bugetar a lăsat de căruță mediul privat” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Lungu și Flutur o contrazic pe Adomnicăi în privința concurenței pe piața forței de muncă: “Creșterea salariilor în domeniul bugetar a lăsat de căruță mediul privat”

De    •   Publicat acum 1 an, 3 noiembrie 2018   •   Fara comentarii

Gala Excelenței în Afaceri, organizată vineri seara de Camera de Comerț și Industrie Suceava la hotel Mandachi – Magnificus Plaza, a fost un nou prilej de încordare a mușchilor politici pentru PSD și PNL.

În luarea sa de cuvânt, prefectul PSD Mirela Adomnicăi a spus că  “referitor la lipsa forței de muncă, îmi doresc și vă doresc să aveți cât mai mult succes în afaceri, un profit cât mai mare, astfel încât să vă permiteți să plătiți salarii cât mai mari și să dispară concurența pe care o aveți cu principalul dvs. concurent pe piața muncii – locurile de muncă în Occident”.

Primul care a contrat-o pe Adomnicăi a fost președintele liberal al Consiliului Județean Gheorghe Flutur :  “Eu cred că nu principalul concurent al dvs. este Occidentul, ci salariații de la stat, dar nu vreau să dezvolt această temă astăzi”.

În aceeași notă a vorbit și colegul de partid, primarul Ion Lungu :  “Să nu se supere dna. prefect, spunea că doresc să dea salarii mai mari decât cei de la stat. 

Dna. prefect, sunt economist, om de afaceri am fost, astăzi nu se poate, noi oamenii politici trebuie să facem presiuni să se ia niște decizii la nivel de Guvern. 

Astăzi, cu creșterea salariilor în domeniul bugetar, mediul privat a rămas de căruță, pe românește.

Trebuie găsite pârghii fiscale pentru ca oamenii de afaceri să dea salarii mai mari, dar astăzi este exclus acest lucru”.

Discursurile politicienilor au fost primite cu răceală și aplauze puține de către participanți.

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 3 noiembrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 3, 2018 @ 2:17 pm
 • Sub: Reportaje, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 7mKQLq to the field below: