Colaborare eficientă la patinoarul din Fălticeni: Primăria achită apa, energia electrică, salubrizarea și paza, firma lui Lichiardopol asigură patine și are grijă să nu dea muzica prea tare - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Colaborare eficientă la patinoarul din Fălticeni: Primăria achită apa, energia electrică, salubrizarea și paza, firma lui Lichiardopol asigură patine și are grijă să nu dea muzica prea tare

De    •   Publicat acum 1 an, 30 octombrie 2018   •   Fara comentarii

În ședința de azi, consilierii locali fălticeneni vor vota, fără doar și poate, proiectul inițiat de primarul PSD Cătălin Coman referitor la colaborarea cu firma Yannis Baby – Park Botoșani pentru amplasarea patinoarului artificial în piața Nada Florilor.

Administratorul Michail Lichiardopol este cel care asigură, în ultimii ani, distracția de vară / iarnă a fălticenenilor, prin amplasarea parcului de distracții pe stadion, de Sf. Ilie, și a patinoarului în piața orașului.

Acordul de colaborare pentru patinoar stipulează că acesta va funcționa în perioada 30 noiembrie 2018 – 15 ianuarie 2019, Primăria urmând să asigure racord la sursa de apă, salubrizarea, contravaloarea consumului de energie electrică, apă, colectarea deșeurilor menajere și vidanjare, paza arealului și să nu autorizeze amplasarea altor comercianți care desfac produse sau servicii concurente.

Firma lui Lichiardopol are, conform aceluiași acord, obligațiile să dispună de 300 perechi de patine pentru închiriat, să asigure calitatea gheții, să nu dea muzica prea tare în boxe, să asigure asistență medicală și să nu obstrucționeze desfășurarea festivalului de datini populare de la sfârșitul anului.

Totodată, în apropierea patinoarului vor fi amplasate căsuțe ambulante în care se vor vinde vin fiert, cafea, ceai, colac secuiesc, vată de zahăr, pop corn.

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 30 octombrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 29, 2018 @ 11:05 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string uke7Fg to the field below: