Alianța PSD – ALDE e praf în municipiul Suceava! Cușnir se contrează cu Băișanu pe tema clubului ecvestru din Sucevița - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Alianța PSD – ALDE e praf în municipiul Suceava! Cușnir se contrează cu Băișanu pe tema clubului ecvestru din Sucevița

De    •   Publicat acum 1 an, 30 octombrie 2018   •   Fara comentarii

Dan Cușnir, președinteleorganizației municipale PSD Suceava, continuă cu sârg sfărmarea alianței PSD – ALDE în municipiul Suceava.

Deși au existat semnale în trecut care prevedeau această separare, până acum au fost puține declarații publice atât de hotărâte.

Cușnir reamintește, într-un comunicat, că în ședința de Consiliu Local din 25 octombrie, la propunerea primarului PNL Ion Lungu, consilierii locali PNL, PMP și ALDE au votat alocarea sumei de 100.000 lei clubului de hipism din Sucevița.

”Majoritatea formată din consilierii locali PNL, PMP și ALDE au alocat unei asociații sportive private din Sucevița cât au alocat pentru 6 secții sportive ale Clubului Municipal Suceava la un loc. 

Nu știe nimeni dacă Club Ecvestru din Sucevița are vreo legătură cu municipiul Suceava sau ce rezultate sportive deosebite a obținut.

Să fie acesta alocare financiară către Clubul de hipism Ecvestru din Sucevița, liantul către o nouă majoritate PNL + PMP + ALDE din Consiliul Local Suceava ?  spune Cușnir.

 

Subiectul a fost prezentat de  ZdpN  la timpul respectiv.

 

http://www.ziaruldepenet.ro/2018/10/26/clubul-ecvestru-apropiat-de-baisanu-alde-luat-zeflemea-de-consilierii-suceveni-psd-acest-club-este-enigmatic-nu-sediu-nu-nimic/

 

 

  

ALDE Suceava nu a avut, deocamdată, replică la afirmațiile lui Cușnir.

 

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 30 octombrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 30, 2018 @ 5:34 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string LpYFTQ to the field below: