Flutur vinde blana ursului din pădure: noi magistrale de gaze și o nouă cursă aeriană externă - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Flutur vinde blana ursului din pădure: noi magistrale de gaze și o nouă cursă aeriană externă

De    •   Publicat acum 1 an, 29 octombrie 2018   •   Fara comentarii

 

Gheorghe Flutur, șeful liberal al CJ Suceava, este foarte optimist că magistralele de gaze naturale se vor extinde în județ și că aeroportul Salcea va avea anul viitor un nou operator cu o nouă cursă externă.

Deși proiectul  Utilități și mediu la standarde europene  este de mult timp în moarte clinică, Flutur spune că Transgaz va extinde rețelele  “pe banii lor, așa încât noi am întocmit o documentație”.

Transgaz a propus două variante, iar CJ a venit nu mai puțin de 4.

Magistralele existente sunt Drăgușeni – Forăști – Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc – Pojorâta și Bunești – Bosanci – Rădăuți – Dorohoi.

“Transgaz vrea să extindă pe traseele Păltinoasa – Vicovu de Sus și Bunești – Liteni – Dolhasca.

Noi propunem Pojorâta – Vatra Dornei – Poiana Stampei, Berchișești – Drăgoiești – Liteni – Moara, Cacica – Pârtești – Humoreni – Comănești – Todirești – Dărmănești și Grănicești – Siret”  a menționat Flutur, adăugând că așteaptă bani de la Guvernul PSD – ALDE.

În ceea ce privește extinderea activității aeriene, președintele CJ a anunțat că aeroportul Salcea a fost tranzitat de pasagerul nr. 300.000 în acest an ( Gelu Ilisei – Cornu Luncii ) și a promis laconic că  “așteptăm în perioada următoare desemnarea câștigătorului pentru execuția noului terminal, acum avem containere civilizate, dar sper ca într-un an să avem terminalul funcțional.

Pentru anul viitor cu certitudine vom avea un nou operator și minim o nouă destinație externă”.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 29 octombrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 29, 2018 @ 7:39 pm
 • Sub: Reportaje, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string TlfXwJ to the field below: