Un individ care a făcut circ şi a ameninţat cu un cuţit o femeie şi doi jandarmi, dus în fata judecătorilor cu propunere de arestare - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Un individ care a făcut circ şi a ameninţat cu un cuţit o femeie şi doi jandarmi, dus în fata judecătorilor cu propunere de arestare

De    •   Publicat acum 1 an, 26 octombrie 2018   •   Fara comentarii

Ieri, 25.10.2018, Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni  a formulat propunere de arestare preventivă a unui inculpat pentru săvârşirea  a două infracţiuni de ultraj, cauza fiind înaintată Judecătoriei Fălticeni pentru a se pronunţa asupra acesteia.

Din probatoriul administrat până în acest moment al urmăririi penale de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni  a rezultat faptul  că în seara zilei de 19.10.2018, în jurul orei 18:30, inculpatul a avut un conflict cu  o persoană de sex masculin  care a sesizat prin SNUAU 112 organele de poliţie, acestea deplasându-se la faţa locului împreună cu un echipaj de jandarmi.

În prezenţa unui număr de aproximativ 60 de persoane, inculpatul a tulburat ordinea şi liniştea publică, proferând ameninţări cu moartea şi cu acte de violenţă faţă de persoana respectivă, cât şi faţă de cei doi membri ai echipajului de jandarmi, faptele fiind comise având asupra sa un cuţit cu lungimea de 22 cm.

“Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea unei măsuri preventive  reprezintă   etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a transmis prim procurorul Mariana Crina Greţcan.

         

                         

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 26 octombrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 26, 2018 @ 10:41 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string diVsBJ to the field below: