Procurorii fălticeneni l-au pus sub control judiciar pe un individ care şi-a agresat mama şi pe un poliţist chemat să intervină - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Procurorii fălticeneni l-au pus sub control judiciar pe un individ care şi-a agresat mama şi pe un poliţist chemat să intervină

De    •   Publicat acum 1 an, 26 octombrie 2018   •   Fara comentarii

Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a dispus pe data de 23 septembrie a.c. reţinerea unui suspect cercetat pentru săvârşirea unei infracţiuni de ultraj. A doua zi, impotriva individului s-a luat măsura preventivă a controlului judiciar, cauza fiind instrumentată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

Din probatoriul administrat până în acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul  că la data de 20.10.2018, în jurul orei 17:08, fiind în curtea locuinţei sale, inculpatul a exercitat acte de violenţă şi a ameninţat cu moartea un agent de poliţie ce îşi desfăşoară activitatea în mediul rural, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, care s-a deplasat la faţa locului în urma unui apel efectuat prin SNUAU 112 efectuat de mama inculpatului, care sesizase că a fost agresată de către acesta.

În această împrejurare, inculpatul l-a prins de uniformă pe agentul de poliţie, după care l-a împins şi, atunci când acesta a încercat să-l imobilizeze, inculpatul a opus rezistenţă, cei doi s-au îmbrâncit, context în care inculpatul s-a lovit cu capul de un stâlp din beton, s-a dezechilibrat iar când s-a ridicat a lovit cu capul pe agentul de poliţie.

La scurt timp, inculpatul, având asupra sa un topor a ameninţat poliţistul cu moartea.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea unei măsuri preventive  reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 26 octombrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 26, 2018 @ 10:29 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string EGic1S to the field below: