Flutur vrea cât mai mulți pacienți din zona Cernăuți la Spitalul Județean Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Flutur vrea cât mai mulți pacienți din zona Cernăuți la Spitalul Județean Suceava

De    •   Publicat acum 12 luni, 26 octombrie 2018   •   Fara comentarii

Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, a supervizat azi prima parte a dezbaterii pe tema piciorului diabetic și al tratamentului minim invaziv al acestuia, desfășurată la Spitalul Județean Suceava.

El s-a referit la investițiile importante din ultimii ani, spunând că  “trebuie continuată descentralizarea și reorganizarea la nivel județean a activității de sănătate.  Ca principiu de finanțare, trebuie să stimulăm autoritățile care pun bani.

Altă problemă care mă frământă este internaționalizare actului medical, relația cu Cernăuțiul, avem foarte multe solicitări de la pacienți care ar vrea să se trateze la Suceava, un acord între ministere, între state, între casele de sănătate trebuie urgent clarificat și rolul de regional al spitalului Suceava va fi și mai mare”.

Flutur a salutat și faptul că Spitalul Județean Suceava derulează parteneriate importante cu unități medicale din Germania și Austria.

La deschiderea lucrărilor au mai vorbit Vasile Rîmbu – managerul Spitalului Județean Suceava, Bogdan Popa -președintele Societății Române de Radiologie-Imagistică Medicală, Gheorghe Iana -președintele Societății de Neuroradiologie şi Radiologie Intervenţională, Radu Deac -vicepreședintele Academiei de Științe Medicale și Vasile Cepoi – președintele Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate.

                                                                                                                             

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 12 luni, 26 octombrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 26, 2018 @ 2:40 pm
 • Sub: Reportaje, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string nulJQL to the field below: