Clubul ecvestru apropiat de Băișanu ( ALDE ), luat în zeflemea de consilierii suceveni PSD: “Acest club este enigmatic, nu are sediu, nu are nimic” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Clubul ecvestru apropiat de Băișanu ( ALDE ), luat în zeflemea de consilierii suceveni PSD: “Acest club este enigmatic, nu are sediu, nu are nimic”

De    •   Publicat acum 1 an, 26 octombrie 2018   •   Fara comentarii

Ședința de azi a Consiliului Local Suceava a avut un moment hilar, atunci când s-a discutat proiectul referitor la modificarea programului anual al finanțărilor nerambursabile din fonduri publice pentru activități sportive.

Modificarea se referea la solicitarea unei sume de 100.000 lei de o entitate numită simplu  club ecvestru,  fără nicio altă titulatură.

De fapt, este vorba despre clubul ecvestru din Rădăuți condus de fostul șef al Direcției Sanitar Veterinară Octavian Ilisoi și apropiat de deputatul ALDE Alexandru Băișanu.

Anul trecut, clubul lui Ilisoi a avut o altă tentativă de a face rost de bani de la CL Suceava, lucru nereușit, așa cum ați aflat atunci din  ZdpN.

CITESTE

http://www.ziaruldepenet.ro/2017/05/25/consilierii-locali-din-suceava-au-refuzat-sa-finanteze-un-concurs-hipic-la-radauti-nici-macar-psd-nu-a-votat-alaturi-de-alde/

Azi, primarul PNL Ion Lungu a spus succint că  avem o solicitare pentru finanțare la hipism”,  după care Vasile Mocanu ( PSD ) a dezvoltat ideea, spre hazul colegilor : “Acest club este enigmatic, nu are un sediu, nu are nimic.  Am căutat în expunerea de motive, nimic, m-am dus pe Google, nimica, măi frate, îmi spune ceva pe la Sucevița, pe la Rădăuți… M-am uitat prin Suceava, poate văd niște cai prin Suceava. Am văzut unul, dar pe el era Ștefan cel Mare, am mai văzut un cal pe holul Primăriei… Unde este acest club, dom’le ?”

Lungu a revenit, zâmbind cu subînțeles :  “Acest club este din Rădăuți și are punct de lucru în Suceava. Dacă vine cu documentația completă, poate beneficia de finanțare, dacă nu, nu !”

Mocanu a revenit cu  “anul trecut, prin mai, a venit o cerere de finanțare de la un club din Rădăuți care a fost respinsă de noi. Dle. primar, cred că dvs. ne credeți niște arici pogonici dacă ne spuneți  haideți baieți, votați, că pe urmă o să aducă ei actele”.

În tot acest timp, cei 3 consilieri ALDE, subalterni ai lui Băișanu, nu au deschis gura.

Lungu a încheiat cu  “la această licitație poate veni oricine îndeplinește condițiile locale, nu e cu dedicație”.

Proiectul a primit 14 voturi pentru și 8 împotrivă.

 

                                                                                                                             

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 26 octombrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 26, 2018 @ 12:55 am
 • Sub: Reportaje, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string gW4Cw4 to the field below: