USR Suceava critică hotărârile Consiliului Județean de angajare a unei case de avocatură în dosarul gropii de gunoi Pojorâta: “Există o puternică îndoială asupra legalității actelor adoptate” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

USR Suceava critică hotărârile Consiliului Județean de angajare a unei case de avocatură în dosarul gropii de gunoi Pojorâta: “Există o puternică îndoială asupra legalității actelor adoptate”

De    •   Publicat acum 12 luni, 24 octombrie 2018   •   Fara comentarii

Biroul de presă USR Suceava a emis, azi, un comunicat în care își exprimă  dezacordul”  față de hotărârile luate de consilierii județeni PSD și PNL de alocare a 170.000 lei pentru angajarea unei case de avocatură care să scoată la liman proiectul depozitului ecologic de Pojorâta.

Subiectul a fost detaliat recent de  ZdpN.

 

CITEȘTE

http://www.ziaruldepenet.ro/2018/10/16/consiliul-judetean-suceava-nu-mai-stie-cum-sa-dezamorseze-bomba-depozitului-de-deseuri-pojorata-flutur-se-aliaza-cu-o-casa-de-avocatura-specializata-nota-de-plata-pentru-inceput-120-000-lei/

 

Prin H.C.J. Suceava nr. 112/2018 din 30.07.2108, Consiliul Județean Suceava a decis achiziționarea serviciilor juridice de consultanță, asistență și reprezentare juridică a acestei autorități publice în dosarul nr. 7025/86/2017, aflat pe rolul Tribunalului Suceava, suma alocată fiind de 50.000 lei.

Prin H.C.J. Suceava din data de 16.10.2018, CJ a decis achiziționarea cu 120.000 lei serviciilor juridice de consultanță, asistență și reprezentare juridică a acestei autorități publice în dosarul nr. 3655/117/2018, aflat pe rolul Tribunalului Cluj.

USR precizează că la CJ sunt angajați 7 funcționari publici cu studii juridice superioare, dintre care 4 aceștia sunt specializați în materia contenciosului administrativ.

„În măsura în care acum se consideră că aceste persoane nu au competențele necesare pentru a susține legalitatea actelor adoptate de Consiliul Județean Suceava, rezultă că, în fapt, există o puternică îndoială asupra legalității acestora.

Într-adevăr, numărul documentelor este mare, dar sunt documente aflate deja în posesia CJ Suceava.

Documente care, în plus, ar fi trebuit prezentate în mod public, ceea ce nu s-a realizat”, spune comunicatul USR.

 

                                                                                                                             

SERGIU JIPA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 12 luni, 24 octombrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 24, 2018 @ 12:55 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string B3c97g to the field below: