"Jackson" Lucan din Fălticeni, bărbatul care a luat cu forța o tânără dintr-un club, condamnat definitiv la închisoare cu executare - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

“Jackson” Lucan din Fălticeni, bărbatul care a luat cu forța o tânără dintr-un club, condamnat definitiv la închisoare cu executare

De    •   Publicat acum 12 luni, 24 octombrie 2018   •   Fara comentarii

*individul are în “palmaresul” infracțional mai multe fapte de tâlhărie și furt, multe comise în perioada în care încă era minor

 

 

Curtea de Apel Suceava a respins contestația în anulare depusă de Vasile Răzvan Lucan, poreclit “Jackson”, din municipiul Fălticeni, individul care a sechestrat o fată, și a menținut sentința dată de Judecătoria Fălticeni la data de 19 mai a.c. prin care acesta a fost condamnat la 5 ani și 8 luni de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violente. Sentința este definitivă.

Duminică, 22 ianuarie 2017, în jurul orei 03.30, membrii unui echipaj de jandarmerie au surprins pe strada Ion Creangă din Fălticeni o tânără care era condusă în mod forţat şi brutal de către Vasile Răzvan Lucan.

La vederea jandarmilor, tânăra a cerut ajutor, spunând că nu îl cunoaşte pe bărbat şi că a fost constrânsă să-l însoţească.

Jandarmii au intervenit pentru eliberarea fetei din mâinile bărbatului, acesta fiind imobilizat deoarece a devenit agresiv cu forțele de ordine.

În cadrul verificărilor, a rezultat că respectivul, în vârstă de 23 de ani şi cu domiciliul în Fălticeni, a acostat-o pe tânără în faţa unui club.

Bărbatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a lovit-o pe tânără peste față, provocându-i  acesteia o stare puternică de frică, după care a  obligat-o să-l urmeze într-un loc necunoscut.

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 12 luni, 24 octombrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 24, 2018 @ 11:17 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string QWju2R to the field below: