De anul viitor, Lungu interzice legitimațiile de parcare acordate “fără număr” de Harșovschi în municipiul Suceava: “Lucrurile au scăpat de sub control, vom da legitimații pe instituții” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

De anul viitor, Lungu interzice legitimațiile de parcare acordate “fără număr” de Harșovschi în municipiul Suceava: “Lucrurile au scăpat de sub control, vom da legitimații pe instituții”

De    •   Publicat acum 1 an, 24 octombrie 2018   •   Fara comentarii

Problema neplăcută pentru conducerea liberală a Primăriei Suceava, cea cu legitimațiile gratuite de parcare eliberate  la grămadă  de viceprimarul Lucian Harșovschi, s-ar putea rezolva, dar numai de anul viitor.

Șeful de administrație și pe linie de partid Ion Lungu a recunoscut azi că  “nu este nicio legitimație semnată de mine, lucrurile au scăpat oleacă de sub control”.

La începutul lunii,   ZdpN  a informat despre acest subiect care a stârnit discuții aprinse, practic tot felul de persoane fără legătură cu Consiliul Județean, Prefectură, Primărie și alte instituții primind legitimații pentru parcare gratuită.

CITEȘTE

http://www.ziaruldepenet.ro/2018/10/03/lungu-se-contrazice-singur-pe-tema-parcarilor-cu-plata-din-centrul-sucevei-buba-legitimatiilor-de-gratuitate-sta-sa-pocneasca/

Lungu a precizat azi că, de anul viitor, legitimațiile vor fi eliberate nominal pentru mașinile instituțiilor :  “Până la sfârșitul anului sunt valabile aceste legitimații, din 2019 vom da legitimații pe instituții, pe certificate de înmatriculare.

Am ajuns la o situație în care, dintr-o bună intenție s-a ajuns… intenția a fost bună până într-un punct.

Dacă Consiliul Județean are 5 mașini, vom da 5 legitimații și așa mai departe”.

Lungu nu a specificat câte legitimații au fost eliberate de Primărie prin semnătura lui Harșovschi.

Șoferii care doresc să-și lase mașinile în parcările cu parcometre trebuie să achite 2 lei / oră sau 1 leu / 30 minute.

 

                                                                                                                             

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 24 octombrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 24, 2018 @ 10:49 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string o7AJ1A to the field below: