Gabriel Lemnariu, președintele Asociației Produs în Bucovina a primit distincția Meritul Bucovinei. Flutur: "Nu pot să încep târgul fără să le mulțumesc tuturor producătorilor de la Asociația Produs în Bucovina" - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Gabriel Lemnariu, președintele Asociației Produs în Bucovina a primit distincția Meritul Bucovinei. Flutur: “Nu pot să încep târgul fără să le mulțumesc tuturor producătorilor de la Asociația Produs în Bucovina”

De    •   Publicat acum 6 luni, 20 octombrie 2018   •   1 comentariu

 

În deschiderea Târgului de toamnă “Produs în Bucovina”, care a avut loc ieri după-amiază, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Futur, a ținut să le mulțumească producătorilor locali membri ai Asociației Produs în Bucovina, împreună cu care a pus bazele târgului în urmă cu 9 ani și cu care a făcut o deplasare benefică anul acesta la Viena.

“Nu pot să încep târgul fără să le mulțumesc tuturor producătorilor de la Asociația Produs în Bucovina.  Am fost cu voi la Viena în această primăvară și, dacă vă amintiți, impresia pe care ați lăsat-o voi, cei de la Produs în Bucovina, a fost teribilă. Primarul Vienei spunea că vrea să deschidem magazine, și eu mă bucur că sunt deja tratative – domnul Baciu, și alții. De ce credeți dumneavoastră că a crescut numărul de turiști în Suceava, în ultimii ani? Și datorită dumneavoastră. Tabloul zonei este frumos și pentru că existați dumneavoastră”, a spus președintele CJ Gheorghe Flutur de pe scena Târgului de toamnă Produs în Bucovina.

Flutur a înmânat distincția “Meritul Bucovinei” președintelui în exercițiu al Asociației Produs în Bucovina, Gabriel Lemnariu (proprietarul societății Laktotrio 2001 Prod SRL Horodniceni) și primilor doi președinți ai asociației, Alexandru Scheul și Cristina Dumitrescu.

De asemenea, au primit “Meritul Bucovinei” și Ioan Baciu, Federația Producătorilor de Produse Tradiționale și Ecologice, Constantin Chetraru, președintele Asociației pentru Turism Bucovina, și Florin Cramariuc, reprezentantului Asociației Meșterilor Populari din Bucovina.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a fost luat prin surprindere de colegul său de partid Gheorghe Flutur, care a anunțat că îi v-a acorda distincția în timp ce acesta stătea de vorbă cu sucevenii veniți la târg și a iuțit pasul când și-a auzit numele.

 

 

 

DANIEL BOGHIȚĂ

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 luni, 20 octombrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 20, 2018 @ 1:22 am
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. Stefan spune:

  Bravo Gabi. Felicitări pentru reușita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string fOgveL to the field below: