Stan laudă propriul Guvern pe tema pensiilor: “O singură dată mi-a vorbit mama de respectul ce-l datorez vârstnicilor” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Stan laudă propriul Guvern pe tema pensiilor: “O singură dată mi-a vorbit mama de respectul ce-l datorez vârstnicilor”

De    •   Publicat acum 2 ani, 17 octombrie 2018   •   1 comentariu

Senatorul PSD de Suceava Ioan Stan a făcut, azi, o declarație politică pe care a împărțit-o și presei locale, referitoare la veniturile pensionarilor.

După ce își aduce aminte de copilărie ( O singură dată mi-a vorbit mama de respectul ce-l datorez vârstnicilor. Atât de apăsat, că n-a fost niciodată nevoie să-mi mai amintească” ),  el afirmă că proiectul Legii pensiilor se referă  fără ambiguități”  la condițiile generale legate de vârsta de pensionare, de stagiul minim ca și de stagiul complet de cotizare, propunând rectificări, cum ar fi introducerea masteratului și doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, micșorarea vârstei de pensionare pentru femeile care au realizat stagiul minim de cotizare de 15 ani și au născut 3 copii pe care i-au crescut până la 16 ani.

Proiectul mai prevede și posibilitatea ca pensionarii cu un stagiu de cotizare sub 15 ani să poată opta pentru indemnizația socială minimă în loc de pensie.

Stan nu uită, ca de obicei, să se adreseze liderilor opoziției și să își exprime  regretul dublat de o profundă stupefacție față de lipsa de considerație la adresa memoriei populare manifestată de așa-ziși lideri, altfel contestați de proprii lor colegi”.

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 17 octombrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 17, 2018 @ 12:28 pm
 • Sub: Reportaje, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. samuil spune:

  Domnule uitati sa spuneti ce este mai important. Se aplica din anul 2022, adica peste 4 ani. In Romania mor anual 150.000 de persoane, din care aprox. 100.000 pe caz de limita biologica. In concluzie 400. 000 de votanti PSD nu vor mai prinde pensia asta de care ziceti ca va fi triplata.

  Cine stie ce va fi peste 4 ani. In premiera in romanica guvernanti dau legi ce depasesc mandatul pentru care au fost alesi.
  De exemplu propun: sa dea VEorica o lege pentru constructia de spitale si autostrazi si toate celea cu aplicabilitate tot asa din anul 2022.

  Unde esti tu Vadime, Doamne, ca punand mana pe ei sa-i imparti in doua cete, in smintiti si in misei.
  Singurul mai uman din organizatia Falticeni este dl Vice Bulaicun, doar el sta de vorba cu oameni, explica toate problemele obstei , cel mai imputit este Radulescu, zici ca-i un semizeu. Fara vice cred, ca nici, primarul coman nu-i in stare sa treaca strada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string RPSog9 to the field below: