"TarabacuAmintiri", nominalizare la eTravel Awards- BEST TRAVEL BLOG 2018 ! - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

“TarabacuAmintiri”, nominalizare la eTravel Awards- BEST TRAVEL BLOG 2018 !

De    •   Publicat acum 1 an, 16 octombrie 2018   •   Fara comentarii

La doar opt luni de la apariție, TarabacuAmintiri  (tarabacuamintiri.ro) intră în cursa pentru cel mai bun blog de călătorii. Competiția eTravel Awards premiază cele mai eficiente și inovatoare proiecte din industria online a turismului din România.

Blogul Sabinei Dulgheru, partener ZdpN din luna aprilie, este nominalizat la categoria BEST TRAVEL BLOG 2018, și are nevoie de sprijinul dvs., al cititorilor ei, să depășească celelalte 26 de proiecte înscrise în competiție.

Cum o putem susține pe Sabina? Potrivit organizatorilor, votul online este deschis pentru orice persoană care dorește să susțină una dintre persoanele nominalizate în această categorie. O persoană poate acorda un singur vot în categorie, urmând pașii specificați în pagina de votare dedicată.

Pașii sunt simpli. Intră pe http://vote.evensys.ro  până pe data de 18 octombrie și votează TarabacuAmintiri .

“Atunci când am pornit la drum realizând acest minunat proiect personal, TarabacuAmintiri, nu aș fi crezut că într-un timp atât de scurt, opt luni, voi ajunge la inimile atâtor oameni. Și totuși, visurile pot deveni realitate! Cum? Cu o pasiune transformată într-un stil de viață bazat pe clipe pline de culoare, momente unice presărate cu multă iubire și zâmbete sincere. Dacă toate acestea sunt îmbrățișate de o sete nepotolită de a spune povești, atunci, se naște un blog, un loc unde îți deschizi sufletul, pălăvrăgești cu prietenii, pui la bătaie cele mai bune sfaturi ale tale și așezi pe tarabă cele mai frumoase locuri pe care lumea largă le oferă călătorilor împătimiți”, așa își descrie Sabina blogul.

 

 

SERGIU JIPA

sergiu@ziaruldepenet.ro

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 16 octombrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 16, 2018 @ 10:07 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string bpob0T to the field below: