Scandal Păduraru – Lungu în CL Suceava pe tema Bioenergy - Thermonet: “Dețineți acțiuni la purtător la aceste societăți ?” / “Vă dau în judecată, o să vă vindeți apartamentul să-mi plătiți daune morale!” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Scandal Păduraru – Lungu în CL Suceava pe tema Bioenergy – Thermonet: “Dețineți acțiuni la purtător la aceste societăți ?” / “Vă dau în judecată, o să vă vindeți apartamentul să-mi plătiți daune morale!”

De    •   Publicat acum 1 an, 15 octombrie 2018   •   Fara comentarii

Ședința Consiliului Local Suceava de azi a avut și momente mai tensionate, atunci când s-a discutat despre contractarea, prin trezorerie, a unui credit de 10 milioane lei pe 5 ani de către Primărie pentru subvenționarea energiei termice în iarna viitoare.

Proiectul a fost inițiat de primarul PNL Ion Lungu, iar replica a venit din partea consilierului PSD Andrei Păduraru, care și-a citit discursul cu poticneli: “Creditul de 10 milioane lei e mai scump decât la o bancă comercială.

După 5 ani de la falimentarea Termica propuneți un preț mai mare decât cel la care a livrat Termica agentul termic  (Lungu: Luați-i hârtia din față, hai, dom’ consilier, vă rog frumos, vorbim și liber, nu numai cu hârtia).

Acum 5 ani ați dat un preț mai mic la Termica și nu ați fost de acord cu mărirea prețului, acum la un agent privat îi măriți prețul și în acest timp îi dați subvenții.

Dețineți acțiuni la purtător la aceste societăți ?, să știe sucevenii…”

Lungu nu l-a mai lăsat să continue, replicând tăios“Dle. consilier, vă rog să vă opriți, să vă cereți scuze, vă dau în judecată, nu e de glumă.

Voi, ăștia de la PSD, credeți că eu glumesc cu voi, vă dau în judecată!

Dacă nu îți ceri scuze, vă dau în judecată și o să vă vindeți apartamentul să-mi plătiți daune morale.

Nu glumim aicea!

Nu faceți acuzații nefondate, vă dau în judecată pe dvs. și pe cel care v-a scris biletul!”

Păduraru a revenit moale cu  “n-am acuzat pe nimeni, am pus o întrebare  (Lungu: Suntem la o masă serioasă, dacă nu vă cereți scuze, vă dau în judecată! Vă rog să-mi dovediți că am acțiuni la purtător, dacă nu, o să vă vindeți apartamentul, o să iau banii și o să-i dau la fundații umanitare).

De unde așa o înverșunare să susțineți o societate privată, pe când Termica nu ați susținut-o în același fel?”

Lungu a mai spus că  “eu susțin cu înverșunare că trebuie să dăm căldură la suceveni”, după care s-a trecut la vot, proiectul a trecut, iar după încheierea ședinței Lungu s-a ridicat și a părăsit rapid sala, fără a mai discuta cu consilierii, cum face de obicei.

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 15 octombrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 15, 2018 @ 7:47 pm
 • Sub: Reportaje, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Lpd8Rl to the field below: