Dacian Cioloș la Suceava: “Sunt gata să candidez pentru orice mandat în viitoarele alegeri în următorii 2 ani” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Dacian Cioloș la Suceava: “Sunt gata să candidez pentru orice mandat în viitoarele alegeri în următorii 2 ani”

De    •   Publicat acum 2 ani, 10 octombrie 2018   •   Fara comentarii

Dacian Cioloș, fost premier tehnocrat și președinte fondator al Mișcării România Împreună și al Platformei România 100, a participat azi la hotel Continental Suceava, la o dezbatere organizată de Platforma România 100, prilej cu care a declarat că “sunt gata să candidez pentru orice mandat în viitoarele alegeri în următorii 2 ani.

Am început să pregătim organizarea partidului în teritoriu, dar nu pornim de la zero, avem peste 50.000 de oameni înregistrați pe o platformă internet, dintre care jumătate vor să se înscrie în partid”.

El a trecut în revistă activitatea de până acum și proiectele ce urmează, spunând că  “în viitor vom avea și componenta civică pentru cei care nu vor să se implice direct în politică, dar vor să facă ceva pentru comunitățile lor și în paralel construim mișcarea  România Împreună  ca mișcare politică”.

Cioloș s-a referit la posibilitățile de dezvoltare ale județului Suceava la modul  “Bucovina are potențial important dacă știe să valorifice bine resursele naturale, dar are nevoie de infrastructură unde statul să-și asume responsabilitatea”.

În legătură cu recentul referendum invalidat, Cioloș a menționat că  “susținem și promovăm familia tradițională, dar prin politici publice, încurajăm tinerii să se căsătorească, un bărbat cu o femeie, să poată să aibă curajul să aibă copii.

Am spus că referendumul e inutil și folosit politic, liderii politici vor să distragă atenția”.

Expozeul lui Cioloș a abundat în teoretizări, reveniri pe subiecte și date tehnice greu de urmărit, toate spuse pe ton monoton, așa încât impactul celor prezentate a fost la cote modeste.

 

 

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 10 octombrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 10, 2018 @ 9:27 pm
 • Sub: Reportaje, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string YgBsXt to the field below: