Victorie scăpată printre degete în ultima secundă: CSU Suceava – Dunărea Călărași 20 – 20 - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

Victorie scăpată printre degete în ultima secundă: CSU Suceava – Dunărea Călărași 20 – 20

De    •   Publicat acum 9 luni, 3 octombrie 2018   •   Fara comentarii

Aruncări ratate 17 – 19 / minute eliminare 2 – 2

 

CSU Suceava  ( tricouri albe )  nu a izbutit nici miercuri seara, în sala arhiplină a Liceului Sportiv, prima victorie din actualul sezon, ci doar o remiză la 20 ( 9 – 11 ) în fața Dunării Călărași. Oaspeții au egalat în ultima secundă, dar s-au aflat mai mereu la cârma jocului.

Olariu înscrie pe contraatac în min. 8 ( 4 – 3 ), portarul Erhan apără de două ori la rând în min. 11, Burlacu face 6 – 5 în min. 14, după care ratează din poziții favorabile Adomnicăi și Siamatas.

Erhan dă încredere echipei cu intervenții sigure, lupta devine crâncenă pe semicerc, dovadă că la finalul primei reprize Petrea este scos pe brațe după ce face cunoștință cu parchetul sălii într-un mod dureros.

În ultimele secunde, Burlacu face senzație trimițând o bombă pe care portarul oaspeților a văzut-o doar în plasă.

Cea de-a doua repriză continuă în nota de dominare a Dunării, sucevenii chinuindu-se să țină pasul pe tabela de marcaj.

Tîrzioru, deși incomplet refăcut fizic, intră pe teren și dă consistență atacurilor, iar antrenorul Chiruț trimite în apărare tripleta masivă Burlacu – Șoldănescu – Baican pentru a stopa intrările frontale.

În min. 38 Burlacu reduce diferența la 13 – 14, Ciubotariu și Baican ratează pe rând lovituri de la 7 metri, dar Erhan ține CSU pe linia de plutire datorită intervențiilor sigure.

Adomnicăi îi duce pe suceveni în avantaj în min. 48 ( 16 – 15 ), Tîrzioru reușește un gol de spectacol cu o aruncare de la șold un minut mai târziu.

O fază care a stârnit râsete în tribună se petrece în min. 52, atunci când, pe un contraatac al sucevenilor, arbitrul de pe partea dreaptă este prins între doi jucători și trântit la pământ.

Costea reușește dubla în min. 54 și 55, ultima dată egalând la 19.

Finalul este dramatic Ciubotariu ratează o lovitură de la 7 metri, Erhan apără atacul oaspeților, Târzioru duce scorul la 20 – 19, Erhan apără din nou, dar oaspeții au ultimul atac și reușesc să egaleze în ultimea secundă.

Principalul marcator al sucevenilor a fost Burlacu – 5 goluri.

În următoarea etapă ( 10 octombrie ) CSU va juca în deplasare cu Minaur Baia Mare.

 

 

 

RADU OSTAFIE

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 9 luni, 3 octombrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 3, 2018 @ 10:08 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string tEYdzp to the field below: