PSD Suceava despre referendum: “PSD are obligația să asigure perpetuarea poporului român” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

PSD Suceava despre referendum: “PSD are obligația să asigure perpetuarea poporului român”

De    •   Publicat acum 1 an, 3 octombrie 2018   •   1 comentariu

PSD Suceava a emis, azi, un comunicat referitor la referendumul de modificare a Constituției pentru a arăta  raportul”  dintre partid și inițiativa cetățenească promovată de peste 3 milioane de semnatari.

Partidul Social Democrat și-a exprimat clar adeziunea față de acest demers civic, și-a asumat susținerea legislativă în Parlament, precum și organizarea referendumului prin guvernul social-democrat.

Această poziție a Partidului Social Democrat este determinată de obligația unui partid politic de a promova, de a exprima voința cetățenilor pe care îi reprezintă și care, în situația de față, doresc să-și definească fără echivoc valorile culturale, spirituale, și civice în care cred.

De asemenea, Partidul Social-Democrat, în calitatea sa de partid care și-a asumat guvernarea, are obligația să asigure  existența, perpetuarea poporului român, educația corectă a tinerilor ce reprezintă viitorul României – fapt posibil doar prin fundamentarea familiei pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie”  se spune în comunicat.

Premierul PSD Viorica Dăncilă a declarat la Bruxelles, la întâlnirea cu europarlamentari din grupul Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților, că PSD nu va face campanie pentru influențarea votului la referendum :  Nu este îndreptată spre o anumită orientare sexuală sub nicio formă.

Vom vedea ce va ieși dacă vor veni la vot…

Partidul Social Democrat nu va face campanie…

Este obligația tuturor să facă acțiuni ca să arate ce înseamnă acest referendum.

Dar nu vom face campanie pentru a se lua o decizie sau alta”.

     

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 3 octombrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: octombrie 3, 2018 @ 3:15 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. bulici spune:

  AȘA E , CĂ PENSIONARII CARE VOTEAZĂ PARTIDUL STAT NATURAL SE DUC ȘI TREBUIESC ALȚII PERPETUAȚI CA SĂ FIE ÎNDOCTRINAȚI ȘI SĂ VIOTEZE VEORICA + DRACNEA ÎN TANDEM CU STAN CA !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Z0KUK3 to the field below: