Un șofer care și-a însușit un portmoneu și un telefon găsite pe stradă s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autoturism cu număr fals - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Un șofer care și-a însușit un portmoneu și un telefon găsite pe stradă s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autoturism cu număr fals

De    •   Publicat acum 1 an, 30 septembrie 2018   •   Fara comentarii

În urma continuării cercetărilor în cauza din 8 septembrie privind sesizarea unui bărbat de 31 ani din Vatra Dornei, care a reclamat că în timp ce se deplasa cu autoturismul pe Calea Transilvaniei din localitate și-a pierdut portmoneul și telefonul mobil, acestea fiind găsite de un alt participant la trafic, polițiștii au reușit identificarea conducătorului auto ca fiind un bărbat de 30 ani din localitate.

În timp ce conducea autoturismul pe Calea Transilvaniei, bărbatul de 30 ani a observat pe partea carosabilă un telefon mobil și un portmoneu cu bani, a frânat brusc, moment în care a fost lovit de un alt autovehicul care circula în spatele său.

După accidentul soldat cu pagube materiale șoferul a ridicat bunurile de pe partea carosabilă și a plecat de la fața locului, fără a se prezenta la poliție și fără a anunța găsirea bunurilor.

Bărbatul de 30 ani a fost sancționat contravențional de polițiști pentru că nu s-a prezentat la poliție în termen de 24 de ore de la data la care a fost implicat într-un accident soldat cu pagube materiale, iar ca măsură complementară i s-a reținut permisul de conducere.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că autoturismul condus de autor are număr de înmatriculare fals, vehiculul fiind înmatriculat în străinătate.

S-a întocmit dosar penal pentru însușirea bunului găsit și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 30 septembrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 30, 2018 @ 5:33 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string CB6tKm to the field below: