Concurs pentru șefia DNA Suceava. Candidaturile pot fi depuse până pe 8 octombrie - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Concurs pentru șefia DNA Suceava. Candidaturile pot fi depuse până pe 8 octombrie

De    •   Publicat acum 1 an, 29 septembrie 2018   •   Fara comentarii

Direcția Națională Anticorupție a declanșat procedura de ocupare a mai multor posturi vacante de procuror șef serviciu și de birou. După ce s-au organizat concursuri pentru structurile teritoriale din Alba Iulia, Bacău, Constanța, Cluj, Baia Mare, Pitești și Tg Mureș, unde s-a ajuns la procedura de numire, acum a venit rândul celor din Brașov, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Ploiești, Timișoara și Suceava.

Procurorul șef al Structurii Teritoriale DNA Suceava, Mihaela Mihai Popa, deține această funcție din 1 aprilie 2014, întâi prin delegare, apoi prin concurs.
Procurorii care doresc să-și depună candidatura, se pot înscrie până la data de 08 octombrie 2018, ora 16:00, la cabinetul procurorului șef al Direcției Naționale Anticorupție.
Cererea va fi însoțită de un curriculum vitae, declarațiile prevăzute de art. 49 alin. (11) rap. la art. 48 alin. (11) din Legea nr. 303/2004, un proiect privind exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează, 10 lucrări întocmite de candidat în compartimentele în care și-a desfășurat activitatea și orice alte înscrisuri considerate relevante, potrivit prevederilor art. 21 din regulament.
După consultarea colectivului de procurori, cu respectarea confidențialității opțiunilor și a avizului consultativ al Colegiului de conducere, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție înaintează propunerea de numire în funcțiile de conducere vacante, Consiliului Superior al Magistraturii.
Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a adoptat punctajul orientativ de evaluare pentru numirea procurorilor în alte funcții de conducere decât cele care se ocupă prin concurs.
Candidații vor susține un interviu în fața Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

SERGIU JIPA

sergiu@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 29 septembrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 29, 2018 @ 10:27 am
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string aTHEpA to the field below: