Nechifor despre demisia ministrului Popa: "N-am văzut nici dl. Stan, nici alți membri marcanți ai PSD Suceava să-l susțină. Se pare că cineva de la Suceava, persoană importantă, nu spui cine, a cam iscălit scrisorica împotriva lui Dragnea”  - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Nechifor despre demisia ministrului Popa: “N-am văzut nici dl. Stan, nici alți membri marcanți ai PSD Suceava să-l susțină. Se pare că cineva de la Suceava, persoană importantă, nu spui cine, a cam iscălit scrisorica împotriva lui Dragnea” 

De    •   Publicat acum 8 luni, 28 septembrie 2018   •   Fara comentarii

*președintele Pro România Suceava prevede vremuri grele pentru USV după demisia lui Popa: ““El și-a asumat câteva decizii care au cam supărat câteva zone ale educației universitare

Deputatul Cătălin Nechifor, șeful Pro România Suceava (fost 16 ani în PSD), s-a referit în conferința de presă de azi și la demisia ministrului Educației – suceveanul Valentin Popa, spunând că  “și-a făcut datoria, chiar dacă a plecat la drum nepregătit politic și a avut o campanie împotrivă. N-a fost extremist politic, a fost o persoană absolut echilibrată, dar ne canibalizăm, ne dăm în cap cu parul noi între noi”.

Popa a rezistat 8 luni în fruntea Ministerului Educației.

Deputatul Pro România consideră că pentru USV vin vremuri grele după renunțarea la serviciile lui Popa :  “El și-a asumat câteva decizii care au cam supărat câteva zone ale educației universitare.

Mă aștept ca USV să fie într-o situație nu tocmai favorabilă, cei care s-au simțit lezați în vreun fel în orgoliu să reacționeze și să declaseze statutul universitar la Suceava și ne-a făcut un fel de universitate de Prelipca”.

Nechifor consideră că Popa nu a fost ajutat corespunzător de PSD Suceava,  „n-am văzut nici dl. Stan, nici alți membri marcanți ai PSD Suceava să-l susțină”  și a găsit o eventuală explicație:  “Din ceea ce aud la București vorbindu-se, se pare că cineva de la Suceava, persoană importantă, nu spui cine, a cam iscălit scrisorica respectivă fix pe 17 august, la Suceava, în prezența unuia dintre semnatarii principali, dl. Stănescu.

Așa spun gurile lumii slobode din București și înclin să cred că există o doză de adevăr, am văzut ieșirea tardivă a Sucevei, nici n-a fost președintele, a trimis un coleg de partid  (senatorul Virginel Iordache – n.r.)  la București.

Ba mai mult, CEX –ul județean s-a întâmplat după ce a început CEX –ul național, cum o fi ajuns mesajul Sucevei tardiv ?”

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 8 luni, 28 septembrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 28, 2018 @ 9:14 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string B9lCKN to the field below: