Rîmbu despre proiectul întârziat al centrului oncologic din Suceava: “Eu plec și din momentul ăsta, aduceți-vă om la spital!” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Rîmbu despre proiectul întârziat al centrului oncologic din Suceava: “Eu plec și din momentul ăsta, aduceți-vă om la spital!”

De    •   Publicat acum 1 an, 25 septembrie 2018   •   Fara comentarii

În ședința de azi a Consiliului Județean Suceava, consilierul Dan Cușnir (PSD) a avut un nou schimb acid de replici cu managerul Vasile Rîmbu al Spitalului Județean, la fel cum s-a întâmplat de multe ori până acum.

Motivul a fost întreruperea lucrărilor la centrul de radioterapie şi diagnostic oncologic, care au fost stopate în curtea spitalului vechi.

Investiția în parteneriat public – privat cu  Lotus Center  Cluj-Napoca este în impas de câteva luni, contractul cu  General Construct  Suceava fiind reziliat, motiv pentru Cușnir de a spune:  “Dl. manager să-și asume dacă mergem în continuare pe un parteneriat care nu funcționează…

Nu înțeleg, nu văd niciun atac, ce este greșit în a semnala dacă un parteneriat public – privat nu funcționează?

Prezent în sală, Rîmbu a răspuns că  “nu depinde numai de mine, dacă va fi ca acest proiect să reușească, meritul va fi al tuturor, dacă va fi un eșec, este al meu. Eu mi-l asum!

Într-o țară cu posibilități minime nu putem face chestiuni de mare efort financiar. Haideți să mai așteptăm…  Eu nu zic că vom reuși numaidecât, dacă nu reușim, avem curajul să ne asumăm o anumită răspundere.

Eu plec și mâine sau din momentul ăsta, aduceți-vă om la spital!

Mai și ratăm, și Messi a ratat, și Ronaldo a ratat, au revenit și au marcat, așa vom face și noi.

E o investiție mai delicată, pași de parcurs, nu pot să forțez pe nimeni să ajungă mai repede la final.  Să sperăm că se va realiza acest obiectiv de investiții”.

Când va fi finalizat, centrul de radioterapie şi diagnostic oncologic din Suceava va avea 4 niveluri, dintre care două în pământ, investiția totală ridicându-se la 13 milioane euro.

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 25 septembrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 25, 2018 @ 4:18 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Obaq8s to the field below: