PSD Suceava, de partea lui Dragnea: “Nu concepem divizarea PSD în tabere” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

PSD Suceava, de partea lui Dragnea: “Nu concepem divizarea PSD în tabere”

De    •   Publicat acum 1 an, 21 septembrie 2018   •   1 comentariu

UPDATE / “Partidul iese slăbit, sperăm să recuperăm, facem apel la rațiune.

Nici n-ar trebui să se ajungă la vreun vot, niciun vot nu-și are sensul, e momentul de discuție, de armonizare”  a declarat pentru DIGI 24 la ora 13, 20  Rădulescu, aflat la Fălticeni.

 

Șeful PSD Suceava Ioan Stan și subalternii s-au poziționat de partea lui Liviu Dragnea, cu scurt timp înainte ca la București să înceapă Comitetul Executiv.

Un comunicat de presă semnat de deputatul Alexandru Rădulescu, care este și purtător de cuvânt, spune că organizația social-democrată suceveană nu concepe divizarea PSD în tabere, categoric nu se alătură celor care inițiază disensiuni ce pot conduce la scindarea sau diminuarea forței acestui partid.

Organizația social-democrată suceveană se poziționează alături de acel PSD cristalizat în mulți ani, se poziționează alături de acel PSD care în decembrie 2016 a câștigat încrederea marii majorități a românilor printr-un program de guvernare coerent care a deschis României, cetățenilor acestei țări, perspectivele unei evoluții social economice temeinice.

Iar garanția implementării acestui program o reprezintă păstrarea structurii actuale a conducerii partidului, pastrarea guvernării și a majorității parlamentare social democrate – fapt realizabil doar prin menținerea unității PSD”.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 21 septembrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 21, 2018 @ 3:29 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. arhivistul spune:

  Dacă divizezi un kkt în două nu ies două tabere, ies doi kkti mai mici, dar la fel de puturoși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 8LVFbN to the field below: