FOTO  /  Victorie scăpată printre degete: CSU Suceava – Dinamo București 25 – 25 - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

FOTO  /  Victorie scăpată printre degete: CSU Suceava – Dinamo București 25 – 25

De    •   Publicat acum 1 an, 18 septembrie 2018   •   Fara comentarii

*Aruncări ratate 18 – 20 / minute eliminare 6 – 4

CSU Suceava ( tricouri albe ) a ratat o victorie de prestigiu, în această seară, în fața campioanei Ligii Naționale Dinamo București, partida încheindu-se 25 – 25 ( 15 – 12 ).

Oaspeții au avut o mică galerie, ceea ce i-a obligat pe suceveni să fie mai gălăgioși ca de obicei.  Deși arbitrajul nu a favorizat decisiv niciuna dintre echipe, mai multe decizii litigioase au fost doar în favoarea bucureștenilor.

Partida a început cu un adevărat iureș al sucevenilor, care în min. 5 conduceau cu 5 – 1 datorită reușitelor pe contraatac ale lui Sandu ( de două ori ), Olariu, Baican și Târzioru și a intervențiilor inspirate ale portarului Erhan, care a închis bine poarta.

Burlacu iese la rampă cu 3 goluri, Tîrzioru coodonează bine atacul, iar oaspeții nu se regăsesc, așa încât diferența pe tabelă crește la 10 – 5 în min. 15.

În min. 20 CSU înscrie de două ori, prin Tîrzioru și Ciubotariu ( 13 – 9 ), apoi Costea ratează singur pe semicerc, Ciubotariu execută impecabil o boltă și tot el stabilește scorul la pauză cu o lovitură de la 7 metri.

Repriza a doua începe cu golurile lui Baican și Adomnicăi și cu intervențiile sigure ale lui Erhan.

În min. 40 Burlacu înscrie pentru 19 – 16, tot el ratează singur cu portarul ( care are nevoie de îngrijiri medicale după ce mingea aruncată puternic îl lovește în cap ), dar treptat dinamoviștii echilibrează meciul.

Șoldănescu trage cu sete, dar mingea izbește bara, pe margine antrenorul Chiruț își roade degetele, Tîrzioru face 21 – 19 în min. 48, tot el 23 – 20 în min. 51, după care începe căderea sucevenilor.

Pe fondul paselor pierdute și a apărării inexacte, bucureștenii egalează la 23 în min. 55, după care se merge cap la cap, punctând Burlacu și Ciubotariu.

În ultimele 39 secunde sucevenii nu reușesc să fructifice două atacuri și scapă victoria printre degete în fața campioanei.

Cel mai bun marcator al gazdelor a fost Tîrzioru – 7 goluri.

Etapa următoare, CSU va juca în deplasare cu HC Buzău.

 

RADU OSTAFIE

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 18 septembrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 18, 2018 @ 9:54 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Blb6Fg to the field below: