Țigări ucrainene de peste 200.000 lei depistate de polițiștii de frontieră la Brodina de Sus - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Țigări ucrainene de peste 200.000 lei depistate de polițiștii de frontieră la Brodina de Sus

De    •   Publicat acum 7 luni, 14 septembrie 2018   •   Fara comentarii

Pe 12 septembrie seara, polițiștii de frontieră au observat în apropierea unui imobil din Brodina de Sus mai multe persoane în timp ce descărcau din două autoturisme de teren mai multe colete și le încărcau într-un alt autoturism.

În momentul în care persoanele au observat echipajul Poliției de Frontieră s-au urcat în două dintre autoturismele de teren şi au demarat în trombă pe drumurile forestiere din apropiere, iar cel de-al treilea autoturism, Audi înmatriculat în Bulgaria, a fost abandonat.

Din primele verificări, în mașina abandonată au fost descoperite mai multe colete care conțineau țigări de proveniență ucraineană.

Imediat, s-a trecut la verificarea şi cercetarea zonei concomitent cu dispunerea unor măsuri specifice, ocazie cu care la scurt timp au fost descoperite abandonate mai multe colete cu ţigări şi unul din autoturismele de teren folosite la activitatea infracţională.

Cele două autoturisme şi ţigările au fost duse la sediul S.T.P.F. Suceava, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 19.660 pachete cu țigări, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 230.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar cele două autoturisme înmatriculate în Marea Britanie, respectiv Bulgaria, în valoare de 3.500 lei, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

 

 

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

Foto : Poliția de Frontieră Suceava

    Print       Email
 • Publicat: acum 7 luni, 14 septembrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 14, 2018 @ 2:26 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string rDaEPT to the field below: