Țigări de contrabandă ascunse în bara de protecție, în banchetă și în pragurile a două autoturisme, la Vama Siret - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Țigări de contrabandă ascunse în bara de protecție, în banchetă și în pragurile a două autoturisme, la Vama Siret

De    •   Publicat acum 7 luni, 14 septembrie 2018   •   Fara comentarii

Ieri dimineață s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei  Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul ucrainean A.D., 24 ani, conducând un autoturism Audi înmatriculat în Polonia.

Existând suspiciuni că transportă țigări, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

A fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spațiu special amenajat în bancheta din spate şi bara de protecţie spate a autoturismului, cantitatea de 1.476 pachete de ţigări, de provenienţă ucraineană.

Tot ieri s-a prezentat în același punct de trecere a frontierei, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul ucrainean R.K., 19 ani, conducând un autoturism Opel înmatriculat în Polonia.

A fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, într-un spaţiu special amenajat în pragurile mașinii, cantitatea de 305 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

În ambele cazuri, ţigările în valoare totală de 2.596 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferii au fost sancţionaţi contravenţional.

Totodată, cele două autoturisme au fost indisponibilizate în vederea confiscării, deoarece aveau spații special amenajate pentru transportul țigărilor.

De asemenea, față de cei doi cetățeni ucraineni s-a luat măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 5 ani.

 

 

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

Foto : Poliția de Frontieră Suceava

    Print       Email
 • Publicat: acum 7 luni, 14 septembrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 14, 2018 @ 2:32 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string o9Ff08 to the field below: