Liviu Dragnea este un dictator? Așa mi-a zis cineva... - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Editorial  >  Articolul curent

Liviu Dragnea este un dictator? Așa mi-a zis cineva…

De    •   Publicat acum 1 an, 10 septembrie 2018   •   1 comentariu

 

BUNĂ ZIUA, SUCEAVA!

Liviu Dragnea este un dictator? Așa mi-a zis cineva…

 

România, republica liderului PSD, Liviu Dragnea, funcționează pe vorbe și povești spuse de unii pentru alții. În lipsă de dușmani, fabrică unii pentru a-i bate pe alții, și unii pentru a-i susține pe alții. Și așa cum Pro România lui Victor Ponta s-a născut pentru a-i da una peste bot coruptului PSDragnea, așa va apărea partidul lui Vanghelie (lansare anunțată pentru săptămâna viitoare) pentru a culege membrii rătăciți  de Dragnea pe calea fructului pasiunii de putere. O putere râncedă și urât mirositoare, care viețuiește într-o șerpărie datoare doar partidului: Nu răspund decât în fața Marii Adunări Naționale. Puteți face orice mascaradă, nu recunosc!

 

În această seară, șefu’ Dragnea vorbește „la popor”, ca pe vremea președintelui Republicii Socialiste România, Tovarășul Nicolae Ceaușescu, despre agenturili secrete care vrea să fure puterea de la competentu’guvern Dăncilă și de la bunul PSD, care dă pensii, salarii și mâncare la popor mai mult ca.. Ponta. Înțeleg că Dragneacilă se luptă cu sărmanul Ponta  prin intermediul viitorului candidat Pro România la președinție, George Maior, căruia îi dă la rădăcinoasă mai ceva ca lui Mircea Geoană, dar nu pot accepta lipsa de argumente și impunerea unor dușmani inventați. Nu pot înțelege, și pace, că un om nevinovat poate să fie condamnat de propagandă pentru delicte de opinie. Pot să accept că în politică liderii au mulți dușmani (nu chiar peste tot, cum spun paranoicii stângii inventate de astăzi), dar că totul este bazat pe  “Mi-a spus cineva” este mult prea mult.
Citiți ce a spus președintele PSD Dragnea despre dușmani și vă cruciți: “El (n.r George Maior) crede ca e si acum șeful SRI, Face jocuri, discutii, cu oamenii din PSD, din toate sferele. Asa mi-a zis cineva. (Sursa www.stiripesurse.ro)

Mie mi-a zis cineva, ieri, că Liviu Dragnea este dictator? Are dreptate?

 

SERGIU JIPA

sergiu@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 10 septembrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 10, 2018 @ 9:03 am
 • Sub: Editorial, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. arhivistul spune:

  Mie mi-a spus cineva, tot ieri, că Liviu Dragnea este un golan politic. Are dreptate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string RmdduN to the field below: