Warning: Error while sending QUERY packet. PID=7245 in /home/x19rulde/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1924
Junii subalterni ai lui Stan s-au pregătit politic: “Programul de guvernare PSD acordă o atenție deosebită sprijinirii tinerilor” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Junii subalterni ai lui Stan s-au pregătit politic: “Programul de guvernare PSD acordă o atenție deosebită sprijinirii tinerilor”

De    •   Publicat acum 10 luni, 10 septembrie 2018   •   1 comentariu

Departamentul de comunicare PSD Suceava a emis, azi, un comunicat de presă referitor la tabăra de pregătire politică  a tineretului social-democrat din județ, desfășurată weekendul trecut la Sucevița.

Cei 200 de participanți, coordonați de șeful deplin al Organizației Județene Ioan Stan, au dezbătut pe tema Investim în tineri, investim în viitor” alături de invitați europarlamentar, secretar de stat, parlamentari și primari.

În obișnuitul limbaj de lemn cu care ne-a obișnuit, comunicat spune că  dezbaterile au evidențiat faptul că promovarea tinerilor social- democrați este o preocupare permanentă a PSD.

Programul de guvernare a PSD pus în practică de guvernul actual acordă o atenție deosebită sprijinirii tinerilor, fapt dovedit de creșterea cuantumului burselor studenților și elevilor, gratuități pentru transport, activități culturale și sportive oferite tinerilor, acordarea creditelor cu dobândă subvenționată pentru tinerii care își continuă studile, creșterea fondului alocat programului ”Prima casă”, acordarea unui sprijin financiar societăților comerciale care angajează tineri, demararea programului start-up pentru tinerii interprinzători.

În comunicatul PSD Suceava se mai menționează că  toate acestea sunt argumente pe care tinerii social – democrați le pot oferi generației din care fac parte, acum într-o perioadă care adversarii politici se rezumă doar la promovarea sloganurilor obscene și la negarea progresului economic evident generat de  guvernarea PSD”,  fără a se preciza dacă formularea  adversarii politici”  se referă, de exemplu, și la Gabriela Firea.

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Foto : PSD Suceava

    Print       Email
 • Publicat: acum 10 luni, 10 septembrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 10, 2018 @ 6:41 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. arhivistul spune:

  Da, PSD sprijină tinerii! Îi sprijină în bastoanele jandarmilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string UOeFVU to the field below: