Debut timorat în Liga Națională:  CSU Suceava – CSM București 19 – 20 - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

Debut timorat în Liga Națională:  CSU Suceava – CSM București 19 – 20

De    •   Publicat acum 8 luni, 7 septembrie 2018   •   Fara comentarii

*sala Liceului cu Program Sportiv Suceava / aprox. 450 spectatori ( capacitate maximă )

*aruncări ratate 21 – 16 / minute eliminare 4 – 6

CSU Suceava  ( tricouri deschise )  a debutat, în această seară, cu înfrângere la limită în noul sezon al Ligii Naționale, 19 – 20 ( 7 – 11 ) cu CSM București. Oaspeții au dominat cea mai mare parte a partidei, sucevenii reușind să egaleze de câteva ori și lăsând impresia că vor izbuti o remiză.

Ciubotariu punctează de 3 ori ( 4 – 4 în min. 5 ), după care, pe fondul ratărilor lui Petrea, Baican, Tîrzioru și Burlacu, oaspeții trec la cârmă și reușesc să se desprindă la 4 – 8 în min. 15.

Portarul Erhan îi lasă locul lui Andrei, care reușește câteva intervenții eficiente.

În min. 21 Olariu înscrie pentru 6 – 9, iar apoi Tîrzioru este contrat violent de apărătorii bucureșteni după o aruncare din zona centrală.

În apărare Baican se alătură lui Șoldănescu și Adomnicăi pentru a mai stopa forcingul oaspeților.  Pe atac ratează exasperant Ionescu, Burlacu, Olariu ( de 2 ori ) și Sandu, așa încât sucevenii intră la cabine cu un dezavantaj de 4 goluri.

 

Cea de-a doua repriză debutează, probabil după muștruluiala aplicată de antrenorul Chiruț, cu realizările lui Tîrzioru, Ciubotariu, Olariu și Burlacu, ultimul aducând egalarea la 12 în min. 36.

Bucureștenii apasă din nou pe accelerație, sucevenii greșesc pasele și continuă seria ratărilor din poziții favorabile, așa încât tabela indică 15 – 19 în min. 52.

CSU reușește 3 goluri la rând prin Petrea, Adomnicăi și Olariu, dar în ultimele 3 min. 40 sec. nu mai reușesc să perforeze măcar o dată poarta adversă pentru a obține remiza.

În ultimul minut, veteranul Adomnicăi își ia responsabilitatea de a arunca la poartă de două ori, dar fără succes.

Cel mai bun marcator al sucevenilor a fost Ciubotariu cu 5 goluri.

Etapa următoare, CSU va juca în deplasare cu Potaissa Turda.

RADU OSTAFIE

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 8 luni, 7 septembrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 7, 2018 @ 9:40 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string aOAfMq to the field below: