Nou tip de pompă lansat de Mecanex Botoșani - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Publicitate  >  Articolul curent

Nou tip de pompă lansat de Mecanex Botoșani

De    •   Publicat acum 2 ani, 5 septembrie 2018   •   Fara comentarii

Mecanex Botoșani, companie specializată în producția de pompe industriale, a înregistrat în primele 7 luni ale anului o creștere de 43 % față de aceeași perioadă a anului 2017, menținând trendul ascendent din ultimii ani.

Firma a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 2,2 milioane euro și avea în plan pentru anul în curs atingerea pragului de 3 milioane euro, însă conform bilanțului de la finalul lunii iulie este foarte posibil ca acest prag să fie depășit.

Această majorare considerabilă a cifrei de afaceri se datorează în special faptului că firma a câștigat, singură sau în asociere cu alți parteneri, o serie de licitații pentru reabilitarea și modernizarea unor stații de pompare din județele Botoșani, Teleorman, Iași și Constanța.

De asemenea, Mecanex mai are în desfășurare proiecte pentru modernizarea sau adaptarea infrastructurii de irigații în județele Arad și Iași.

Pe lângă proiectele realizate în țară, o contribuție importantă pentru dezvoltarea financiară a firmei, în prima jumătate a anului 2018, a avut-o și creșterea exportului produselor pentru partenerii din Austria și Germania.

Un alt factor care a influențat creșterea cifrei de afaceri este  lansarea unei noi pompe, proiectată și produsă în totalitate de Mecanex Botoșani.

Noul model, MEX-MV-300, este o pompă verticală, multietajată, echipată cu un electromotor situat în partea superioară a agregatelor.

Acest tip de pompe este echipat cu motoare nemțești și este capabil să susțină debite de până la 1500 mc/h, pentru înălțimi de pompare de maximum 110 metri.

“Pentru lunile următoare ne dorim menținerea trendului ascendent prin extinderea liniei de produse, prin creșterea investițiilor în utilaje și mărirea numărului de angajați”  a declarat managerul general Ciprian Bidașcă.

În prezent Mecanex produce peste 20 de tipuri de pompe, în aproximativ 20.000 de variante şi mărimi, adaptate nevoilor clienţilor, ce au aplicaţii în agricultură ( irigaţii şi desecări ), în industria energetică, în industria chimică, metalurgică, minieră, în hidrotransporturi, în alimentarea cu apă a localităţilor, în domeniul naval.

 

SERGIU JIPA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 5 septembrie 2018
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 5, 2018 @ 6:27 pm
 • Sub: Publicitate, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string FbUsTD to the field below: